Sport

Az első félidő után a szegedi srácok elképesztő játékot mutattak, de a győzelemhez ez már kevés volt! Telekom Veszprém–Pick Szeged 31–26 (16–10)

Gigantikus hangulatban a Veszprém otthonában rendezték meg a rangadót! Sajnos az elején már két rossz hírt is kaptunk a csapatunkról: Bánhidi és Mikler is kihagyja a rangadót. Az első félidőben nagyon nem jöttünk bele a játékba, 16-10-es első félidő után viszont felkapaszkodtunk, és valami elképesztő iramot diktálva megszorongattuk a Veszprémet. A végeredmény:

Nem sok szegedinek kell bemutatni a csapat körül kialakult helyzetet: nagyon rosszul kezdtük a Bajnokok Ligáját, mint még soha, négy vereséggel. Kikaptunk a Barca (28–35), a Nantes (30–35), a THW Kiel (29–34) és az Aalborg (29–41) ellen az első és a második meccsen hazai környezetben a Pick Arénában kaptunk ki. Mentálisan nincs toppon a csapat, sokan már a mester állását látják veszélyben.

Azt azért érdemes megemlíteni, hogy a Veszprém–Szeged összecsapásnak a presztízscsatán túl nem volt akkora tétje, hiszen a bajnoki döntőt úgyis ez a két gárda vívja majd. Juan Carlos Pastor a mérkőzés után kiemelte, hogy 7-8 gólos hátrányból tudtak két gólra feljönni a második játékrészben, ami azért sokat jelent, és reménykeltő.

KÉZILABDA FÉRFI NB I : Telekom Veszprém–Pick Szeged 31–26 (16–10)

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Belcampo Anya Fernald
'Fel a tetejéhez' gomb