BlogSzegedi ArcokVideo365

Fényes nappal, Szeged belvárosában gyorsuló százmilliós Lamborghiniket videóztak le

Benzingőzös videót töltött fel TikTokra a Cars_Szeged oldal, a szegedi szupersportkocsikat bemutató montázsban előbb egy Lamborghini Hurracén STO és egy Aventador SVJ versenyzik egymással a Kossuth Lajos sugárúton, előkerül egy, a Belvárosi hídra driftelve ráforduló BMW M4 Competition, de egy tűzpiros Ferrari 488 GTB, egy british racing green Aston Martin és egy rakparton csapató Corvette C7 gazdája is alaposan rálép a gázra. Megkerestük az említett Instagram és TikTok oldalt üzemeltető srácot, akiről kiderült, mindössze 16 éves. Zseniális fotók és videók érkeznek, öveket becsatolni!

Ha hozzánk hasonlóan Te is autóbolond vagy, ez a Te cikked. Ha nem szereted a kocsikat, de felhúznád magad idegileg, akkor is, írásunkban mutatjuk a fotókon, videókon szereplő szegedi luxusverdák árait is…

16 ÉVES, DE MÁR PROFI LUXUSAUTÓ-FOTÓS A CARS_SZEGED ALAPÍTÓJA

A kizárólag szegedi szupersportkocsi-fotókat megosztó Cars_Szeged oldal alapítója Madarász Attila alias Fowler, aki legnagyobb megrökönyödésünkre közölte,

  • hogy mindössze 16 éves,
  • a Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Technikumba jár,
  • és ha nagy lesz, valószínűleg közgazdász lesz.

Az elmondása szerint autóbolond srác napi 2-3 órát tölt azzal, hogy szupersportkocsikra vadászik, ezt általában suli után teszi meg. Kezdetben mobillal csinálta, most már profi gépe van, mint mesélte, a tavasz és az ősz a legtermékenyebb időszak. Nyáron elutaznak a luxusautó-tulajok, télen pedig elő sem veszik a százmilliós verdákat. Szitkozódni még senki sem kezdett el vele azért, mert lefotózta a kocsiját, sőt, a tulajdonosok közül többen voltak, akik az elkapott pillanatot követően megkeresték és kértek egy komplett fotózást a szegedi tinitől.

Attila egyébként már autóstalálkozót is szervezett, pár barátjával Pécsen “gurultak” egy nagyot, de a közeljövőben Budapesten és Szegeden is szeretnének hasonló eseményt.

ATTILA FOTÓIBÓL ÉS VIDEÓIBÓL VÁLOGATTUNK, ÍME A MI KEDVENCEINK

Őrült nagy kedvenc Szegeden (és igen, a Szeged365 szerkesztőségében is) az a Lamborghini Hurracán STO, amely a nyár elején a Kölcsey utcában hozta rá a frászt a Trója-teraszon ücsörgő vendégekre. A 640 lovas, 310 km/h végsebességre képes fenevad ára 249 412 euró, erre a nyáron azt írtuk, hogy magyar pénzben 90 millió forint, azonban azóta annyit gyengült a mi kis fizetőeszközünk, hogy a mai árfolyamon (413) kalkulálva picivel több, mint 103 milliót kell érte kicsengetni. Attilával egyet értettünk, hogy a Szegeden megforduló szupersportkocsik közül mindkettőnk kedvence az STO.

A nyáron lőtt Szeged365 olvasói videót ebben a cikkünkben találod:

A Cars_Szeged pénteken feltöltött TikTok videóját – benne az írásunk címében említett, Kossuth Lajos sugárúton felvett gyorsulós jelenettel – pedig itt:

https://www.tiktok.com/@cars_szeged/video/7156600398118227205?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

A Hurracán STO-val versenyző másik Lambo sem piskóta, egy Aventador SVJ – ről van szó,

  • amely 770 lóerő,
  • 3.5 másodperc alatt van százon,
  • az újkori ára pedig a Car and Driver szerint 501 ezer dollár lehetett, vagyis mai árfolyamon kalkulálva 207 millió forint környéke.

Attila TikTok csatornája és Instagram oldala egyébként telis-tele van Szegeden elcsípett álomautókkal, ezekből szemezgettünk egy nagyot.

Lamborghini Hurracan Performante, az ÁRKÁD Szeged előtt:

Egy 140 milliós Ferrari Roma a Belvárosi hídon:

299 ezer eurós, vagyis, 123 milliós Hurracán LP640 a Blues Café & 7-es Megálló előtt:

C7-es Corvette a SZUE-nél, a híd lábánál:

Egy Ferrari 488 Pista a fák árnyékában, egy ilyet egyébként most potom 180 millióért árulnak használtan (!) az ország legismertebb autós piacterén (siessetek, nehogy elvigye valaki):

A végére pedig a Szeged365 szerkesztőségének szíve csücske, egy Lotus Super Seven a “madaras Tesco” parkolójában:

A 16 éves szegedi fiú oldala és csatornája telis-tele van zseniális fotókkal-videókkal, mutatjuk, hol találod Attila felvételeit:

https://www.tiktok.com/@cars_szeged/video/7156275347934268678?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
https://www.tiktok.com/@cars_szeged/video/7153685457887382790?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
https://www.tiktok.com/@cars_szeged/video/7156626287702887685?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Köszönjük szépen a fotókat, videókat, Attila, zseniális vagy!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb