Mindenmás

Napi pakk: visszatér az indián nyár, 24 fokban startol a Múzeumok Őszi Éjszakája Szegeden

Páros lábbal rúgta ránk az ajtót a hétvége Szegeden, amihez a hideg péntek után kellemesebb, 24 fokos hőmérséklet párosul ma. Sőt, ha már az időjárás is megengedett, akkor érdemes lehet kihasználni a programok adta lehetőségeket! Egy kicsit komolyabb vizekre is elevezhetünk ma, hiszen Kormányinfót tartanak, jönnek a legújabb bejelentések. Informálódj a Szeged365-tel már kora reggel, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot minden: Előd, Kordélia, Korina, Mária, Mirabel, Mirabella és Várkony nevű Szeged365 olvasónak! Mai születésnaposaink:

  • 211 éve látta meg a napvilágot Liszt Ferenc zeneszerző,
  • 84 éve Christopher Lloyd színész (Vissza a jövőbe, Addams Family, Roger nyúl a pácban),
  • 69 éve Csepregi Éva a Neoton Família énekesnője,
  • illetve 36 éve már annak, hogy elhunyt Szeged büszkesége, Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas orvos és kutató, a C-vitamin felfedezője.

VISSZATÉR A SZÉP IDŐ SZEGEDRE

Szombaton felhős idő várható, de azért hosszabb-rövidebb időszakokra még kisüthet a nap. Többfelé lehet élénk, olykor erős a délnyugati szél. Hajnalban 11-12 fokot mérhetünk, majd délután egész kellemes, 24 fokos meleg lesz Szegeden.

KORMÁNYINFÓ IS JÖN A HÉTVÉGÉRE

Bár szerdán volt maratoni kormányülés, de csak szombaton délelőtt 11:30-kor kerül sorra a Kormányinfó, azaz szeptember közepe után ismét rendkívüli időpontban kell figyelni a kormányzati bejelentésekre. Íme pár Szeged365 tipp, hogy miről lehet majd szó:

HÉTVÉGI PROGRAMOK, EGY NAGY CSOKORBAN

Gyönyörű őszi idő ígérkezik a hétvégére, és kapunk mellé egy rakás tuti programot is. A nyakunkon van a Múzeumok Őszi Éjszakája, vár az Öreg Kőrössy Teljesítménytúra és pörgős partikból sem lesz hiány a hétvégén Szegeden. Minden program egy nagy csokorban:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ผลบอล
'Fel a tetejéhez' gomb