Sport

A rezsidémon most nem nyert: a Nemzeti Sportközpontoknak köszönhetően a Naturtex- SZTE-Szedeák csapata költözik a Pick Arénába

Szeged városa egy hete döntött arról, hogy bezárja a sportlétesítményeit, és remélik hogy egy meghosszabbított télszünet nem fogja akadályozni a sportolóinkat a felkészülésben. Sajnos ezt azért az élsportolóknál nem ilyen egyszerű megoldani, éppen ezért is örülünk azoknak a híreknek, amikor mégis sikerül a szegedi sportolóknak, sportegyesületeknek ezt megoldani. Mai jó hír: Naturtex-SZTE-Szegedák költözik a Pick Arénába!

A szegedi közgyűlés döntése értelmében december 19-től február 3-ig bezár a Városi Sportcsarnok, amely otthont ad a Naturtex-SZTE-Szedeák edzéseinek és mérkőzéseinek. Szerencsére a klub vezetése azonnal reagált a kialakult helyzetre és megnyugtató megoldást talált. A szegedi Városi Sportcsarnok bezárásáról szóló első hírek után tárgyalásokat kezdtek arról, hogy a Nemzeti Sportközpontok által üzemeltetett Pick Arénában folytathassák a bajnokságot.

2022. december 19-től a Naturtex-SZTE-Szegedák átköltözik a Pick Aréna Ludányi Márton sportcsarnokába, ott edzenek majd, sőt a december 30-i ZTE és a január 21-i Alba Fehérvár elleni bajnokikat ott fogják lejátszani. “Köszönjük a Nemzeti Sportközpontok rugalmas hozzáállását annak érdekében, hogy segítsék nehéz helyzetbe került csapatunkat” – nyilatkozta dr. Kardos Péter, a Szedeák elnöke.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb