Mindenmás

Zajlik a Budapesti körút felújítása, ma reggel az egérútnak használt Retek utca is elesett

Új nap, új dugó. Hétfőn indult a Budapesti körút felújításának harmadik, 71 millió forintos üteme, amely a József Attila sugárút és az Űrhajós utca közötti szakaszt érinti. A lezárásokból-terelésekből (ahogy az lenni szokott) masszív dugó alakult ki előbb a Budapesti, majd a Makkosházi körúton, de Szeged365 olvasói tudósítások szerint ma reggelre egy újabb szakasz is elesett: az egérútként használt Retek utcában teljes hosszában állt a forgalom reggel 8 előtt pár perccel.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

“A Budapesti körút felújítása miatt egérutakat használnak az autósok. A Retek utca teljes hosszában, a József Attila sugárútig áll a forgalom. Lépésben haladnak az autók” – írta reggel 7:45-kor Mirandolína nevű olvasónk, aki hozzátette, hogy csak hullámzó ütemben lehet haladni.

NOVEMBER VÉGÉIG TARTANAK A MUNKÁLATOK

A munkálatok november végéig tartanak a tervek szerint, ilyen volt a helyzet tegnap reggel:

Mielőtt elindulsz, ezt fusd át, íme az összes változás, egy helyen:

  • A Budapesti körút – Makkosházi körút irányban csak egyenesen haladhat a forgalom, egy-egy sávon.
  • A Budapesti körútról a belváros felé átmenetileg nem lehet balra kanyarodni, kerülni a Szamos utca – Retek utca felé lehet.
  • A Budapesti körútról az Algyői út felé jobbra sem lehet kanyarodni, helyette a terelő útvonal a Sólyom utca–Csorba utca–József Attila sugárút felé vezet.
  • A belvárosból kifelé menet a József Attila sugárútról sem lehet jobbra lekanyarodni a Budapesti körútra, kerülni a Retek utca irányában lehet.
  • A buszmegállóhelyeket átmenetileg áthelyezik a Budapesti körútról a csomópont túloldalára, a Makkosházi körútra.
  • Az Űrhajós utcába a munkálatok idején a Budapesti körút irányából tilos behajtani, az Űrhajós utcát a Csorba utcán keresztül lehet megközelíteni és az eddigi egyirányú szakasza ideiglenesen kétirányúvá válik.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Water Heater Plumbers
'Fel a tetejéhez' gomb