Mindenmás

Cserbenhagytak egy fiút Szegeden, a szülők az autóst keresik

Autó elé vágott egy kerékpáros szombat délelőtt 10-kor a Felső Tisza-part és az Árboc utca kereszteződésében, mely ennek következtében elsodorta. Mint az édesapa által írt posztból kiderül, a biciklis fiút nyílt töréssel kellett műteni a balesetet követően. Az autós elhajtott a helyszínről, a rendszámot nem tudták felírni, az édesapa a közösségi médiában próbál az illető nyomára bukkanni.

A Szeged365 olvasói által beküldött posztból kiderült, hogy az autó egy bordó Opel volt, a baleset pedig szombaton délelőtt 10 óra környékén történt a cikkünk bevezetőjében leírt helyszínen.

“Egy bordó színű Opel vágott be elé szabálytalanul, úgy, hogy őt elsodorta. A fiamat a balesetet követően meg kellett műteni a bal karján történt nyílt törés miatt”

– írta az apa, aki azt kéri, hogy aki látta az esetet, jelentkezzen. Mivel a fiú 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, a rendőrség hivatalból is eljár.

Az eredeti bejegyzést IDE kattintva találod, de ha a Szeged365 Facebook felületén vagy az [email protected] mail címünkön nekünk írsz, mi is szívesen segítünk célba juttatni a segítséged.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb