Mindenmás

Dupla baleset volt az M5-ösön: átszakította a vadkerítést egy autós Kiskunfélegyházánál, BMW rohant bele egy Toyotába Ócsánál

Nem volt túl szerencsés ma az M5-ösön közlekedni, két karambol is történ kedden délután. Az egyik autós a vadkerítést szakította át, majd a szántóföldön állt meg Kiskunfélegyházánál, míg a másik baleset Ócsa térségében történt, ahol egy BMW nekiütközött egy Toyotának, majd elhajtott a helyszínről.

A Balesetinfo Facebook oldalán azt írják, hogy az első baleset Kiskunfélegyháza határában történt az M5-ösön. A beszámoló szerint Kecskemét felől haladt az autó, amikor idős női vezetője letért a sztrádáról kocsijával, majd mintegy 100 méterre az árokba hajtott, ezután átszakította a vadkerítést, és végül a szántóföldön állt meg. Információk szerint a kocsit vezető idős nő kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet. A vadhálót, csak az autó műszaki mentése után tudták kijavítani.

BELEROHANT A TOYOTÁBA A BMW, MAJD ELHAJTOTT A HELYSZNRŐL

Ugyancsak az M5-ösön történt még egy baleset ma délután. A Balesetinfo Facebook oldalán azt írják, hogy Ócsa térségében, a Szeged felé vezető oldalon egy 5-ös BMW ütközött hátulról egy Toyotának, amitől az utóbbi megpördült és kétszer is a szalagkorlátnak csapódott. A BMW elhajtott, az inárcsi benzinkút mögött találták meg az autót, a sofőr nélkül természetesen. Személyi sérülés nem történt szerencsére.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb