Kikapcs

Dracula-jelmezben csapatta a mulatóst Fekete Pákó, a Garden Bistro vendégeit ijesztgette Halloweenkor

Dracula-jelmezben ijesztgetett Fekete Pákó Halloween éjszakáján, és nem is akárhol, hanem Szegeden! Lapite Oludayo a Garden Bistroban csapatta hétfőn este, aki egy komplett stábbal érkezett a helyszínre. Az RTL összeállításából kiderült, hogy Pákó láthatóan nagyon élvezte a jelmezes éjszakai pörgést és Jokerrel, valamint egy UFO-val is táncra perdült.

Aki 31-én este nem volt “rémálmos” és ébren tudott maradni, az zombiként, kísértetként, csontvázként vagy éppen boszorkányként ijesztgetett a szegedi Garden Bistro Halloween partiján – számolt be az eseményről tudósítva az RTL. Az est sztárvendége Fekete Pákó volt, aki a gonosz lélek megtestesítőjeként, vagyis Draculaként állt színpadra. Természetesen Szegeden is hamar felismerték, és a rajongók megrohanták közös fotókért és aláírásokért.

ELIJESZTETTÉK A GONOSZ LELKEKET

Fekete Pákó igyekezett a szegedi éjszakában is örök nyomot hagyni, amikor Jokerrel és egy UFO-val ropta a táncot. A zenésznek láthatóan nagyon bejött a Halloween parti, de azért arra is emlékeztetett, hogy ez alapból nem magyarországi ünnep: “egy nagyon fontos éjszakán vagyunk, az emberek félelmetes ruhákba vannak beöltözve, csak így tudjuk elijeszteni a gonosz lelkeket, de ne felejtsük el, hogy a Halloween Írország ünnepe.” A portál arra hívta fel a figyelmet, hogy ebben azért Pákónak van igaza, mert a Halloween kelta eredetű ünnep, és valóban Írországból származik, de az is tény, hogy Amerikában is hatalmas hagyományai vannak, és már Magyarországon is egyre többen ünneplik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb