Mindenmás

Újabb részletek: Kocsmában ivott egymással a gyilkos és az áldozat, mielőtt bekövetkezett a mezőhegyesi gyilkosság (18+)

Összeégett holttestet találtak a Szegedtől 50 kilométerre lévő Mezőhegyesen, egy erdős területen – írtuk meg péntek reggel, a rendőrök szerint a 44 éves helyi férfi emberölés áldozata lett, a bűncselekményt ismerőse, egy 25 éves szintén mezőhegyesi férfi követhette el. Az ügyben újabb részletek kerültek napvilágra, egy kocsmai ivászat előzhette meg a tragédiát, a helyiek szerint az áldozatot összeszurkálhatták, de az égési sérülésekbe halhatott bele.

EGYÜTT IVOTT A GYILKOS ÉS AZ ÁLDOZAT, MIELŐTT MEGTÖRTÉNT VOLNA A TRAGÉDIA

Az RTL Híradó által megkérdezett helyi arról számolt be, hogy a hegesztőként dolgozó, családos férfit szinte mindenki ismerte Mezőhegyesen. Szerinte az áldozat a gyilkosság estéjén több, korábbi haragosával is találkozott a kocsmában, egy biliárdozást követően történt meg a tragédia. Közben a BEOL nevű Békés megyei portál arról írt, hogy az áldozat és a gyilkos jóban lehetett egymással, együtt ittak, utána lehetett valamiféle nézeteltérés köztük.

A lapnak többen azt mondták, hogy nem a pénz miatt történhetett az emberölés, ugyanis egyiküknek sem volt annyi pénze, amiért rabolni, ölni lett volna érdemes. 

Az RTL Híradó anyagában egy férfi arról beszélt, hogy azt hallotta, az áldozatot “össze-vissza szurkálták majd felgyújtották”.

KORÁBBAN TÖBBSZÖR IS MEGGYŰLT A BAJA A TÖRVÉNNYEL A FELTÉTELEZETT GYILKOSNAK

A BEOL legutóbbi információi szerint a mezőhegyesi gyilkosság áldozata Munka után el-eljárt abba a kocsmába, ami az emberölés helyszínétől tíz percre van. Úgy tudják, a gyanúsítottat, a 25 éves fiatalembert korábban már többször büntették kisebb súlyú bűncselekményekért.

A tragikus bűncselekményt követően Pap István Tibor polgármester rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze.

ÍME A RENDŐRSÉGI VERZIÓ

Ami már biztosan tudható, hogy a 44 éves helyi férfi a rendőrségi gyanú szerint emberölés áldozata lett. A bűncselekményt a nyomozás jelenlegi adatai szerint ismerőse, egy 25 éves szintén mezőhegyesi férfi követhette el. Őt a rendőrök előállították, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és gyanúsítottként kihallgatták. Azt, hogy pontosan mi miatt, milyen körülmények között történt a tragédia, a nyomozók vizsgálják.

A 25 éves gyanúsított letartóztatásáról szombaton dönthet a bíróság.

Az áldozat emlékére vasárnap délután 2-kor tartanak megemlékezést, ennek részleteit ITT találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb