Szegedi Arcok

15 éves, eltűnt szegedi lányt és egy vele egy idős fiút is keresnek a rendőrök

Ismét körözést adtak ki a korábban több alkalommal is eltűnt, jelenleg 15 éves szegedi lány, Cseppentő Petra ügyében, aki a rendőrségi adatbázis szerint csütörtökön tűnt el. Az ügyben nem érkezett rendőrségi közlemény, a hivatalosan is kiadott körözésre a Szeged365 olvasói hívták fel a figyelmünket. A rendőrség nyilvánosan is elérhető adatbázisa szerint jelenleg 37 olyan embert keresnek – többségében fiatalokat – akik Szegeden születtek,

  • közülük a legrégebbi, jelenleg is aktív körözést 22 éve (!) adták ki,
  • a szomorú listán pedig egy 13 éves fiú a legfiatalabb.

Korábban több alkalommal is beszámoltunk a most 15 éves szegedi lány, Petra eltűnéséről (majd megtalálásáról), akit csütörtök óta ismét keresnek a kisteleki rendőrök. Egy nappal előtte, szerdán egy 16 éves fiatalember, Dreisner Axel Xavérra is felkerült az eltűnt személyek adatbázisába, a személyleírás alapján 166-170 centi magas, köpcös testalkatú, barna hajú fiatalembert a hódmezővásárhelyi rendőrök keresik. Vele egy időben egy 15 éves, Szegeden született fiút is keresni kezdtek a hatóságok, a Kalocsai Rendőrkapitányság Bánfi Barnabás megtalálásában kér lakossági segítséget.

A három szegedi kötődésű fiatal adatlapját, leírását az alábbiakban találod:

VAN OLYAN SZEGEDI, AKIT MÁR 22 ÉVE KERESNEK

A Szegeden született, jelenleg is keresett emberek 37 fős listáján a legfiatalabb egy 13 éves fiú, az október 24-én eltűnt Kolompár Zoltán, a legrégebben eltűnt ember pedig egy 1956-os születésű hölgy, Naggyörgy Istvánnét már 22 éve, 2000. februárja óta keresi a Szegedi Rendőrkapitányság.

Ha a képeken látható személyek jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezel, jelentkezz személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetsz a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Segítséged előre is köszönjük.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb