Mindenmás

A leállósávban álló kamionba rohant bele egy kisteherautó az M5-ösön, Kisteleknél (frissítve)

Kedden délelőtt 11 óra körül a leállósávban álló kamionba rohant bele egy kisteherautó az M5-ösön, Kisteleknél, a 137. kilométerszelvénynél, a Budapest irányába vezető oldalon – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától.

A helyszínen teljes útlezárás van érvényben. Információink szerint a tűzoltók is a balesethez siettek, egy ember beszorult a járműbe, őt feszítővágóval próbálják meg kiszabadítani.

FRISSÍTVE (11:34): A MENTŐK IS A HELYSZÍNRE ÉRKEZTEK

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, feszítővágó segítségével egy embert kiszabadítottak a járműből. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

FRISSÍTVE (12:34): TÖBB AUTÓ IS EGYMÁSBA KOCCANT A BALESET MIATT

A rendőrség azt írja a hivatalos honlapján, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben egy személy megsérült. A baleset helyszínén később több autó is koccant. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán teljes az útlezárás. A Budapest felé tartó forgalmat a rendőrök a sztráda 137-es kilométerszelvényében az 5411-es útra, majd az 5-ös főútra, az 54121-es útra, végül a 131-es kilométerszelvényben vissza az M5-ös autópályára terelik.

FRISSÍTVE (13:01): FÉLPÁLYÁN MEGINDULT A FORGALOM

A rendőrség arról tájékoztat, hogy a helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett kezdődött meg, 12 óra 45 perckor azonban félpályán megindult a forgalom. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Ez már nem az első baleset volt ma, nagyon vigyázzatok magatokra!

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb