MindenmásVideo365

Videón, ahogy 8 migráns pillanatok alatt bepréseli magát egy Audi A8-asba, mindezt fényes nappal, Ruzsánál

Azt eddig is tudtuk, és rendszeresen be is számolunk róla, hogy egyre több migránst fognak a határon és annak környékén a rendőrök, viszont ilyet még mi sem láttunk. Nem semmi videóra hívta fel ugyanis szerkesztőségünk figyelmét az egyik olvasónk, amelyen jól látszódik, hogy egy Audi A8-asba nem kevesebb mint 8 migráns préseli be magát pár másodperc alatt Ruzsánál.

Elképesztő, hogy milyen gyorsasággal és szervezettséggel képesek működni az illegális bevándorlók és az embercsempészek. Tibor olvasónktól kaptunk egy közel két perces videót, amelyben az alábbi jelenetek játszódnak le a Ruzsa melletti erdős területen:

  • egy ember (vélhetően embercsempész) álldogál az erdő mellett,
  • ahova nagy sebességgel befut egy Audi típusú személyautó,
  • majd, az erdőből sorra bukkannak elő az illegális bevándorlók,
  • akik pillanatok alatt, szó szerint bepréselik magukat az autóba.

Biztos nem lehetett kényelmes nekik, hiszen még a csomagtartóba is bepattant egy illegális bevándorló. A videó legvégén jól látszódik, hogy még egy autó befutott a helyszínre, tehát valószínűleg még több migráns várakozhatott az erdőben.

IGAZI CHICAGO VAN ITT ÉJSZAKÁNKÉT

Tibor olvasónk, aki rögzítette a videót azt írta szerkesztőségünknek, hogy: “komoly dolgok folynak erre, egy körülbelül 3 négyzetkilométeres területen. Igazi Chicago van itt éjszaka, a migránsok és az őket elszállító csempészek miatt… És ez nem nagyotmondás, ez a valóság.” Tibor azt is elárulta, hogy jelentette az esetet a rendőrségnek, akiket mi is felkerestünk. Amint válaszolnak a feltett kérdéseinkre, frissítjük cikkünket.

EGY HETE A MÁTYÁS TÉREN PIHENGETETT KÉT SZÍR BEVÁNDORLÓ

Szegeden sem ismeretlen a migránsok jelenléte. Múlt szerdán a Mátyás téren, egy padon pihengetett két, magát szír állampolgárnak valló ember.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb