Mindenmás

Tegnap délután szállt el a Telekom-internet Tarján egy részén, még mindig nem működik (frissítve)

Hétfő délután 6 óta szállingóznak az olvasói üzenetek a Szamos és Építő utcákból arról, hogy leállt a Telekom internet szolgáltatása, vele együtt természetesen az IPTV is. Információink szerint már dolgoznak a probléma megoldásán, a hibát az okozhatta, hogy a szolgáltató központi egysége nem kapott áramot az MVM-től.

Kata nevű olvasónk először hétfő este fél 7 környékén írt ránk annak kapcsán, hogy az egész lépcsőházukban elment a Telekom összes szolgáltatása (telefon, internet, TV), majd kedd reggel 9-kor ugyanerről a hibáról számolt be az Építő utcából. Peti a Szamos utcában lakik, náluk ugyanez volt a helyzet, olvasónk szerint a késő esti órákban kivonultak a Telekom kollégái, viszont a hibát nem sikerült megoldaniuk. Információink szerint a probléma az MVM-nél volt, gyakorlatilag áram nélkül maradt a Telekom egysége, amely az érintett háztartásokat kiszolgálta (volna).

EGY SZIMPATIKUS DOLOG…

Ami szimpatikus, hogy az egyik olvasónk elmondása szerint az ügyfélszolgálaton rögtön felajánlották neki, hogy díjmentesen biztosítanak mobilnetet a szünet idejére, mivel azonban nem Telekom-előfizető, nem tudott élni a felajánlással.

…ÉS EGY FURCSA JELENSÉG

Ami viszont fura, hogy a jelek szerint a két cég nem nagyon kommunikált egymással az ügyben, mint Peti mesélte, miután azt az információt kapta, hogy az áramellátás hiánya miatt nincs szolgáltatás, reggel betelefonált az MVM ügyfélszolgálatára, ott viszont még nem tudtak a dologról.

A hiba okáról megkérdeztük mindkét szolgáltatót, amint válaszolnak, cikkünk frissülni fog.

FRISSÍTVE (15:19): ESTE HATRA ORVOSOLJÁK A PROBLÉMÁT

Még délután három órára sem sikerült orvosolni a problémát az illetékeseknek, viszont azt az információt kaptuk Peti olvasónktól, hogy ígéretek szerint este 6 órára már elkészülnek. Ez azt jelenti, hogy röpke 24 órára maradt internet és TV szolgáltatás nélkül minden Telekomos ügyfél a a Szamos és Építő utcában Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb