Sport

Távozik a Juan Carlos Pastor – Marko Krivokapics edzőpáros az idény végén

Tegnap egyeztettek az érintettek, ebben a pillanatban pedig megérkezett a közlemény: Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics a 2022-2023-as szezon végéig irányítja a Pick Szeged Kézilabdacsapatot, a szerződésük 2023. június 30-án közös megegyezéssel megszűnik.

A Szeged365 szerkesztőségébe eljuttatott közleményben a következőket írták:

“A tegnapi napon lefolyt egyeztetés után a klubunk, Juan Carlos Pastor vezetőedző, valamint Marko Krivokapics másodedző abban állapodott meg, hogy az edzőpáros az idény végéig irányítja a PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát, szerződésük 2023. június 30-ával közös megegyezéssel megszűnik.  A hatvanegy éves klubunk legsikeresebb edzőpárosát alkották ők, és még alkotják a szezon befejezéséig. Három bajnoki cím, egy Magyar Kupa-siker és egy EHF-kupa-diadal eddig a mérlegük. Reményeink szerint ez az eredménysor ebben a szezonban még gyarapodhat tovább, hiszen hosszú még ez a szezon. Fantasztikus győzelmeket, bajnoki címeket, kupasikereket éltünk át közösen, amelyekre mindig is büszkék leszünk, mert a szegedi kézilabda történelmének legszebb sikereit értük el velük közösen. Az nem is lehet kérdés, hogy a következő személy, aki felkerül a PICK Arénában a Legendák falára, az Juan Carlos Pastor lesz”

– nyilatkozta a PICK Szeged elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter.
 
“Nagy köszönet jár először is azért, hogy 2013-ban leülhettem ennek a csodálatos klubnak a kispadjára. Szép időszak van mögöttünk, sikerek, győzelmek, amelyekre mindenki nagyon büszke. De még nincs itt a búcsú ideje, rengeteg feladatunk van, hiszen az idényből sok-sok meccs hátra van. Nem adtunk alább semmiből, minden fronton szeretnénk minél jobban és eredményesebben szerepelni. Csak előre tekintünk, dolgozunk, edzünk azért, hogy ez a szezon is emlékezetes maradjon” – mondta Juan Carlos Pastor vezetőedző.

Itt még mosolygós hangulatban. Fotó: Pick Handball

“A játékospályafutásom befejezése után rögtön másodedzőként kezdhettem el dolgozni egy Európában is jegyzett klubnál. Nagy kihívás volt, de minden pillanatát élveztem, és nem lehetek eléggé hálás azért, hogy ilyen szép időszakot tölthettem el a PICK Szegednél. De még nincs vége, egy a célunk mindenkivel közösen, hogy ez az idény emlékezetes maradjon” – nyilatkozta a PICK Szeged másodedzője, Marko Krivokapics.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb