Mindenmás

Gyalogost gázoltak halálra az M5-ös autópályán, Szegedtől 15 kilométerre (frissítve)

Halálos közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Szatymaz közelében – adta hírül a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság. A tragédia 2022. november 10-én valamivel 6 óra előtt történt a sztráda 154-es kilométerszelvényénél, Szatymaz közelében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy gépjármű egy gyalogost elütött, aki a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Arról egyelőre nincs információ, hogyan került a gyalogos a pályára, amint lesz, cikkünk frissülni fog.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán teljes az útlezárás.

FRISSÍTVE (08:12): FÉLPÁLYÁN MEGY A FORGALOM

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán teljes pályás útlezárás volt érvényben. A forgalom valamivel 8 óra előtt félpályán megindult.

FRISSÍTVE (09:19): AZ AUTÓPÁLYÁN PRÓBÁLHATOTT ÁTSZALADNI A GYALOGOS, AMIKOR HALÁLRA GÁZOLTÁK

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a kamion egy úton átszaladó gyalogost ütött el, aki a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt.

A jármű elhagyta a helyszínt.

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök rövid időn belül megtalálták a tehergépjárművet és annak sofőrjét is. Az ügyet a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb