Sport

Tragédia: mindössze 38 évesen halt meg az MMA világsztár Anthony “Rumble” Johnson

38 éves korábban elvesztette a harcot a súlyos betegségével szemben Anthony “Rumble” Johnson, a UFC egykori félnehézsúlyú bajnoki kihívója – írta meg vasárnap este a TotalDamage. Az MMA világsztárt hosszú ideje súlyos betegség gyötörte, október végén menedzsere azt kérte a rajongóitól, hogy imádkozzanak érte. 

Az ex-bunyósnak tavaly szeptemberben kellett volna harcolnia a Bellator félnehézsúlyú bajnoki címéért, de az elmúlt egy év alatt elhúzódó egészségügyi problémái miatt visszalépett – írta a Sport365. Menedzsere, Ali Abdelaziz még a múlt hónapban arra kérte a rajongókat, hogy “imádkozzanak” a harcosért, vasárnap este pedig megerősítették, hogy elvesztette a meg nem nevezett betegségével vívott csatáját.

„Rumble, most egészségügyi problémákon megy keresztül. Nagyon szomorú. Szeretném, ha mindenki imádkozna érte. Imádkozzanak Anthonyért. Nem megy jól a dolog. Lelkileg nagyon erős. De imádkozzatok érte” 

– mondta Abdelaziz egy októberi ESPN interjúban.

Rumble legendásan pusztító ütőerejéről volt ismert, 23 győzelméből 16-ot kiütéssel nyert meg. Visszavonulása előtt a súlycsoportja első számú bajnoki kihívója volt az UFC hivatalos ranglistáján, a két legrangosabb nemzetközi ranking-site, a Sherdog és az ESPN pedig a világ második legjobb félnehézsúlyú MMA harcosaként tartották számon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb