Szegedi Arcok

Kutyatámadás a Kárász utcán: újabb infók jöttek, a rendőrség eljárást indított az ügyben

Kutyatámadás történt szombat este a Kárász utcán, a Szeged365 olvasói által beküldött eset az Adidas üzlet előtt történhetett – írtuk meg kedden reggel. Az üggyel kapcsolatban ma megkerestük a rendőrséget, akik most válaszoltak levelünkre. Mint kiderült, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást Szegeden.

Mint fentebb is írtuk, a kutyatámadás még szombaton este történt, a helyszín pedig a Kárász uta volt. A beszámoló szerint összesen 6 ember sérült meg, köztük gyerekek, az egyik kislányt a kabátján keresztül harapta mellkason az egyik négylábú. Az édesanya szerint a két támadó eb nem volt beoltva, a gazdájuk pedig olyan részeg volt, hogy azt sem vette észre, mit művelnek a kutyái.

ELJÁRÁST INDÍTOTTAK SZEGEDEN

Az ügyben megkerestük az Országos Mentőszolgálatot és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságot is. Az előbbi azt írta szerkesztőségünknek, hogy a helyszínről két könnyebb sérültet szállítottak a bajtársaik a területileg illetékes kórházba, most pedig a rendőrség válasza is megérkezett. Mint levelükben írják:

“A Szegedi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés az esettel kapcsolatban. Ismeretlen tettes ellen, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.”

A történtekkel részletesebben itt foglalkoztunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb