Mindenmás

Thug life in Orosháza: kábítószer-terjesztő hálózatot kapcsoltak le a szomszédban

Letartóztatták egy kábítószer-terjesztő hálózat öt tagját, és több fogyasztót is előállítottak – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel. A banda egy része orosházi, információink szerint az egyik férfi élettársa is bekapcsolódott az üzletbe:

  • a fickó intézte a beszerzést-értékesítést,
  • a nő pedig fogadta a vásárlókat.

JÁSZ-NAGYKUNK-SZOLNOK MEGYÉBŐL SZEREZTÉK A KÁBÍTÓSZERT, BÉKÉS MEGYÉBEN TERÍTETTÉK

Kedd este Tiszabőről és Orosházáról állítottak elő hét embert – tudósított az MTI. Az orosháziak a gyanú szerint a Jász megyei településen élő kapcsolataiktól szereztek be rendszeresen kábítószereket, amelyeket aztán Békésben adtak el. Egy tiszabői és egy orosházi férfi, továbbá az élettársaik kerültek őrizetbe.

A nyomozás adatai szerint a férfiak szervezték a beszerzést és az értékesítést, de a velük élő nők is tudtak arról, mit csinálnak, és ha a férfiak nem tudták személyesen átadni a megrendelt anyagokat, ők fogadták a vásárlókat.

ARANYAT ÉS AUTÓT IS LEFOGLALTAK, FOGYASZTÓKAT IS LEKAPCSOLTAK

Szerda reggel Kétegyházán egy gyulai – de a településen élő – férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint szintén ennek a terjesztői hálózatnak a tagja. Közben a rendőrök előállítottak több Békés megyei fogyasztót, akik ezen az ellátási láncon keresztül szerezhették be a tiltott, bódító hatású anyagokat.

A rendőrök minden gyanúsítottnál kutatást tartottak, és különböző kábítószer gyanúját keltő anyagokat, az adagolásukhoz, csomagolásukhoz szükséges eszközöket találtak. Emellett a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható emberektől feltehetően bűncselekményből származó pénzt, a haszonból vásárolt arany ékszereket, autót is lefoglaltak.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb