Mindenmás

Részegen megpróbálta lefejelni és leköpni a polgármestert a megyei férfi – garázdaság miatt emelt vádat ellene a Szegedi Járási Ügyészség

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki még tavaly nyáron egy megyebeli kistelepülés történelmi múltjáról rendezett eseményen garázdálkodott ittas állapotban – közölte a Szegedi Járási Ügyészség pénteken. Mint kiderült, a férfi köpködött, valamint a polgármestert is megpróbálta lefejelni.

A közleményben az olvasható, hogy a vádirat szerint az erősen ittas férfi tavaly július 17-én a rendezvénysátorban köpködött, valamint agresszíven lépett fel az esemény résztvevőivel szemben. Mikor ezt látva a polgármester távozásra szólította fel, felé is megindult, és megpróbálta lefejelni, illetve leköpni, sikertelenül. A vádlott még ezek után sem fejezte be az illetlen magatartást, miután a sátorból kitessékelték, az utcán lévő virágládákat is felborogatta.

ELTILTOTTÁK A VEZETÉSTŐL, MÉGIS TRAKTORRAL KÖZLEKEDETT

A közlemény szerint a vádlott fel sem ismerte, hogy a polgármester az a személy, akire rátámadt, ugyanakkor magatartásával megbotránkozást, riadalmat keltett. A járási ügyészség a fentieken túl a férfit azzal is vádolja, hogy tavaly szeptember 12-én, egy kölcsönkért traktorral úgy közlekedett a mellékúton, hogy eleve nem is rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel egy korábbi szabálysértésből kifolyólag járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt. Az elkövetőt garázdaság bűntette, valamint eltiltás hatálya alatt elkövetett járművezetéssel vádolja az ügyészség. Bűnösségében a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: duurzaam speelgoed
'Fel a tetejéhez' gomb