Mindenmás

Szegedi gyilkosság: puszta kézzel fojtotta meg feleségét a mentális problémákkal küzdő férfi, újabb részletek derültek ki (18+)

Újabb fejlemények kerültek napvilágra a héten történt szegedi feleséggyilkosság ügyében, mint a Szolnoki Törvényszék közleményében írta, a mai napon letartóztatták a 45 éves szegedi férfit. Mint kiderült, a Hétvezér utcában lezajlott tragédia az előzetes hírekkel ellentétben szerda helyett még kedden történt, a férfi és a nő hosszasan veszekedett, majd a férj puszta kézzel fojtotta meg feleségét.

A Szolnoki Törvényszék közléséből a következő dolgok derültek ki:

  • a gyilkosság nem szerdán, hanem kedden este 9 és másnap hajnal 4 között történt,
  • a férfi és a nő összeveszett,
  • majd a férfi a hálószobában az ágyon fekvő nő mellkasára térdelt, két kézzel megragadta nyakát és addig szorította, amíg a nő már nem mozdult.

KORÁBBAN GYAKRAN “BESZÉLTEK HOZZÁ” A HANGOK

Nem hivatalos sajtóinformációk szerint a 45 éves szegedi férfi mentális problémákkal küzdött, tévképzetei voltak, a “hangok” beszéltek hozzá, ezért állítólag gyógyszereket is szedett. A szerkesztőségünket megkereső szomszédok szerint gyakoriak voltak a viták. A törvényszéki információk szerint a gyilkost a saját édesapja kísérte be szerda este a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol a férfi feladta magát. A későbbiekben már arról értesült az egyik országos portál, hogy a férfi bár bejelentette a gyilkosságot, mégis tagadta a bűncselekmény elkövetését a gyanúsítotti kihallgatása során.

AZ ÜGYVÉD AZT KÉRTE, HOGY INKÁBB AZ ELMEGYÓGYINTÉZETBEN HAJTSÁK VÉGRE A LETARTÓZTATÁST

Bár az elkövető Szegeden adta fel magát, valamiért Szolnokon történt meg a letartóztatás. A döntés ellen a védőügyvédje fellebbezést adott be, aki kérte, hogy a kényszerintézkedést az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetben hajtsák végre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb