Szegedi Arcok

Takarítani? Szívás, leszámítva, ha egy szegedi anyuka és csapata haveri áron intézi el helyetted

Már szegedi családok százainak változtatta meg az életét Szélpál-Bozóki Anett, aki családanyaként megunta, hogy a szeretteivel töltött idő helyett a takarítással kell foglalkoznia. Emiatt létrehozott egy olyan vállalkozást, amellyel ezt a terhet leveszi az édesanyák vállairól, mindezt egészen baráti áron (az utóbbit lásd a cikkünk végén).

Megvan az a jelenet a Ponyvaregényből, amikor a szerencsétlen napot kifogó gengszterek egy fél napig a kocsi hátsó ülését pucolják még úgy is, hogy profi takarítót hívnak? Valami hasonló szolgáltatást nyújt a szegedi Attrect Clean is, csak az ő ügyfeleik nem törvényen kívüliek, hanem jellemzően családanyák, és az említett filmmel ellentétben nemcsak tanácsokkal segítik a folyamatot, hanem el is végzik helyettük a melót.

AZ ÉLET ADTA AZ ÖTLETET

Az Attrect Clean alapítója, Szélpál-Bozóki Anett családanyaként pontosan tudja, hogy néha – vagy talán kicsit gyakrabban a kelleténél – bárhol eljöhet az a pillanat, amikor a gyerkőcök úgy leamortizálják a lakást, hogy a hétvége java része a rendberakással telik. Azonban nem szívesen mond le senki a családdal töltött időről, főleg nem, ha épp porszívózással vagy felmosással helyettesítheti azt, ezért alakította ki úgy a vállalkozását, hogy a szegedi kismamáknak nyújtson segítséget.

„Anyaként átérzem azt, hogy mennyire kimerítő folyamatosan odafigyelni a gyerekekre. Aztán ha ők lepihennek, akkor számunkra még mindig nincs megállás, ilyenkor jöhet a rendrakás és a takarítás. Ez egy fárasztó, de nagyon szép szélmalomharc” – ismertette az Attrect Clean ötletét Szélpál-Bozóki Anett.

JÖVŐRE IS AZ IDEI ÁRON DOLGOZNAK

Kevés olyan dolgot lehet mondani, aminek ne növekedne folyamatosan az ára, de az Attrect Clean szolgáltatása épp közéjük tartozik. Most egy év végi akció keretében aki még 2022-ben rendeli meg a szolgáltatást, annak 2023-ban is nettó 2500 forintos óradíjért takarítják ki a lakását.

„Bízd ránk a piszkos munkát és töltsd a megspórolt időt azokkal, akiket a legjobban szeretsz!” – foglalta össze Szélpál-Bozóki Anett az Attrect Clean ars poeticáját, akiket az alábbi elérhetőségen találsz meg: 

(70) 676 7333

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb