Mindenmás

Pénztárca tolvajt keresnek a hódmezővásárhelyi rendőrök, a ti segítségeteket kérik (videóval)

A hódmezővásárhelyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy pénztárcát talált a városban és azt jogtalanul elsajátította.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető november 16-án 13 óra 45 perc körül, Hódmezővásárhelyen, a Jókai utcában megtalálta és jogtalanul elsajátította a sértett elvesztett pénztárcáját, benne készpénzével. Egy biztonsági kamera felvételt készített az esetről, így a gyanúsítottról is.

A rendőrök kérik, hogy aki a videón látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen.

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, valamint e-mailben.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb