Mindenmás

Tíz napon belül megnyithat a makói Meki

2022 márciusában döntött a makói képviselő-testület arról, hogy adásvételi szerződést kötnek a leendő McDonald’s étterem építési területére. Azóta felpörögtek az események, szépen lassan megépült a vendéglátóegység, és mint ma kiderül: 10 napon belül meg is nyithat.

A Promenád24 beszámolója szerint Kovács Sándor képviselő a szerda reggeli testületi ülésen, a napirend előtti felszólalásában említette meg, hogy az épülő McDonald’s nagyon sok fiatal találkozóhelye lehet, sokat jelent a városnak több szempontból. Hozzátette, hogy az építkezés miatt forgalomkorlátozások lehetnek majd, ugyanakkor azt is megemlítette, hogy a gyorsétterem egy héten, tíz napon belül kinyithat.

A portál szerint az épületen látszódik, hogy az utolsó simításokat végzik, már ott virít a nagy sárga M betű, alatta a McCafé felirat, és az autós elvitelre utaló McDrive tábla is. A Promenád24 azt is megjegyzi, hogy a nyitás eredeti dátuma ősz volt, ez viszont egy picit csúszni látszik. A helyszín a Csa­­nád vezér tér és a Kossuth utca találkozásánál, a benzinkút utáni részen van. A McDrive-val is ellátott egység egyébként 27 új munkahelyet fog teremteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb