Mindenmás

Két éves kisfiú halt meg a ma délutáni, szomszéd megyében történt tűzesetben (18+)

Teljes terjedelmében égett egy lakóház Kisdombegyházon, a Lehel utcában csütörtök délután, mint a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, a tűzesethez a mezőkovácsházi és az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akiknek 4 óra előtt sikerült megfékezni a lángokat. A BEOL nevű helyi lap arról írt, hogy az épületben hárman tartózkodtak, 68 éves nő, egy 17 éves tinédzser és egy 2 éves kisfiú, az utóbbit nem tudták kimenteni és a helyszínen életét vesztette.

A tragédia ma délután történt meg a Szegedtől 76 kilométerre lévő Kisdombegyházon, Békés megyében. Mire kiértek a hivatásos tűzoltók, már teljes terjedelmében égett a 70 négyzetméteres parasztház – írta a békéscsabai hírportál. Az épületben hárman tartózkodtak, egy kétéves gyermek, egy 17 éves fiatal és egy 68 éves nő. Az utóbbi két ember ki tudott menekülni, de a kisfiút nem sikerült kimenteni, ő a helyszínen életét vesztette. Arra, hogy mi miatt gyulladt ki az épület, tűzvizsgálati eljárás derít fény.

A mentőknél elmondták, hogy a békéscsabai mentésirányítás egy esetkocsit és egy mentőkocsit indított a helyszínre. A tragikus beszámoló szerint a gyermeken nem lehetett segíteni, a tűzben életét vesztette.

Magyar Zsolt, Kisdombegyház polgármestere megrendülten nyilatkozott, azt mondta, a család négy gyermeket nevel, a szülők dolgozni voltak, a nagymama volt otthon, amikor a lángok felcsaptak.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb