Blog

Gumikesztyű (!) volt a kenyérbe sütve, amit az egyik Szeged365 olvasó vett a Rókusi körúti hipermarketben

A cég nevét nem írjuk le, minden mást igen. Az eset pár napja történt, mint Peti nevű olvasónk beszámolt róla, egy kék színű gumikesztyűt talált abba a burgonyás cipóba sütve, amit a szóban forgó hipermarketben vásárolt. A “finomságot” nem fogyasztotta el, viszont panaszt tett a multinacionális cég ügyfélszolgálatán, akik előbb azt ajánlották fel, hogy kicserélik egy másik kenyérre, majd, amikor a szegedi férfi nem akart élni a lehetőséggel, felajánlottak neki egy

1000, azaz ezer forint

értékű vásárlási utalványt.

CSÓKOLOM, EGY FÉL KILÓS BURGONYÁS CIPÓT KÉREK, GUMIKESZTYŰVEL ÍZESÍTVE

Bon apetit. Az eset november 16-án történt, az egyik szegedi hipermarketben. Peti megvette a burgonyás cipót, kipengette érte a 495 magyar forintot, majd hazatérve, miután felvágta a pékárut, megpillantotta a kék színű meglepetést, belesütve a leendő vacsorájába:

Mivel a címkén lévő összetevők listáján

  • a búzaliszt,
  • ivóvíz,
  • burgonyapehely,
  • étkezési só,
  • rozsliszt,
  • sütőélesztő

szavakat követően nem szerepelt a gumikesztyű, gyanút fogott, hogy valami nem stimmel a portékával.

AZ ÉV(TIZED) GESZTUSÁT A VÉGÉRE TARTOGATTUK

A cég ügyfélszolgálata készségesen azt javasolta, hogy vigye vissza a kenyeret, kicserélik, viszont olvasónk ezzel az opcióval nem kívánt élni. Végül kapott egy e-mailt, amelyben megköszönték neki a poénos megfogalmazást, majd felajánlottak neki egy 1000 Ft értékű vásárlási utalványt vigaszdíjként. Cikkünk főszereplője végül ezzel sem kívánt élni, pedig 1000 Ft az ugye 1000 Ft, na.

A szegedi férfi annyit tett hozzá az esethez, hogy 2-3 éve a kisfia kezéből kapott ki egy puffasztott rizsszeletet, amiből egy fémhuzal lógott ki, mint mesélte, az tényleg hajmeresztő volt, lett is belőle sűrű bocsánat-kérősdi a gyártó részéről.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb