Sport

Könnyen nyert a Pick itthon

Magabiztosan , 36-24-re nyert a Szeged az HSA NEKA ellen hazai pályán a K&H férfi kézilabda ligában. Ami pedig a legfontosabb, a jövőt, a gyerekeket is ünnepelték a bajnoki szünetében.

A NEKA a találkozó első húsz percében tartotta magát, de utána egyértelmű volt, hogy nagy fölénnyel nyerjük a meccset. A félidőben a KÉSZ Group jóvoltából  ismét jutalmazták a Jó tanuló, jó sportolóinkat. A díjat a KÉSZ Group nevében Klementisz-Csikós Gábor, míg a klub nevében Fekete Róbert adta át. A fiatalok hatalmas tapsot kaptak, és jó volt látni Szegeden a kézilabda jövője is biztosított.

A mérkőzés számokban: PICK Szeged–HSA NEKA 36–24 (18–14) K&H férfi kézilabda liga,10. forduló. Szeged, Pick Aréna, Dr. Bérczy Mihály sportcsarnok, 1800 néző. Vezette: Rontó, Szanyi.
PICK Szeged: Alilovic – Bombac 2, Garciandía 1, Gaber, Rosta 7, Bodó 4, Frimmel 3/3. Csere: L. Krivokapics (kapus), Radivojevics 5, Szita 5, Tönnesen 4, Blonz 4, Bánhidi 1, Mackovsek. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
NEKA: Palasics – Krakovszki Zs., Krakovszki B. 1, Ács 3, Papp T. 4, Kovács T. 5, Bajus. Csere: Deményi (kapus), Fekete D. 2, Dobi 2, Kathi 3, Dely 2, Karai, Szilágyi 1/1, Sisa 1. Vezetőedző: Sótonyi László.
Hétméteres: 3/3, ill. 2/1.
Kiállítás: 2, ill. 8 perc.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb