Mindenmás

Elhunyt egy fiatal férfi egy szegedi jótékonysági futóversenyen

Mindenki lelkéből, aki ismerte, most kiszakadt egy darab. November 27-én, vasárnap egy szegedi jótékonysági futóversenyen az újszegedi Ligetben váratlanul elhunyt egy 34 éves szegedi férfi. A tragikus hírt barátja, Tamás osztotta meg velünk.

Tamás elmondta, barátja vasárnap 10 órakor vágott neki a jótékonysági futásnak, s már majdnem célba ért, amikor az utolsó kilométeren megtörtént a tragédia: a fiatal egyszer csak összeesett. A mentősök, akik a közelben tartózkodtak, rögtön megkezdték az újraélesztését, 50 percen keresztül küzdöttek az életéért. Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre megerősítette, a helyszínre több mentőegységet is riasztottak, de bajtársaik a férfi életét a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták sajnos megmenteni.

Szerettei értetlenül állnak a tragédia előtt, hiszen a férfi egészséges volt, sokat sportolt, halálának semmi előjele nem volt. “Egy igazi úriember volt. Mindig tisztelettel állt az emberekhez. Családcentrikus volt, tervezte a jövőjét. Mindig pozitívan állt az élet dolgaihoz. Még felfoghatatlan számomra ez az egész” – mondta el Tamás.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ventilatoare racire
'Fel a tetejéhez' gomb