Kikapcs

Megvannak a 2023-as SZIN első fellépői: Lukas Graham és Timmy Trumpet már biztosan itt lesznek velünk a Partfürdőn

Megvannak a 2023-as SZIN első fellépői: Lukas Graham és Timmy Trumpet már biztosan itt lesznek velünk az Újszegedi Partfürdőn, jelentették be a szervezők hétfő délelőtt.

KÉT NAGY NEMZETKÖZI NEVET JELENTETTEK BE A SZERVEZŐK

Első körben két nagy nemzetközi névvel rukkolt elő a 2023-as Szegedi Ifjúsági Napok. A napokban jelzett vissza a szervezők meghívására a “7 years” című slágerével a semmiből a világsztárságba katapultáló Lukas Graham és jön a világ 10 legjobb DJ-je közé sorolt Timmy Trumpet is. A bejelentéssel egy gesztus értékű akciót is hirdetett a Tisza-parti fesztivál: év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket és ezzel a kedvezménnyel ezúttal a tanárok is élhetnek. SZIN jövőre augusztus 23-26 között jelentkezik, a megszokott helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn.

LUKAS GRAHAM 7 YEARS CÍMŰ SLÁGERÉT TÖBB MINT 3 MILLIÁRDSZOR STREAMELTÉK VILÁGSZERTE

Jövőre tehát Szegedre érkezik majd a nemzetközi zenei életbe 2016-ban hatalmas sikerrel berobbanó Lukas Graham zenekar. Hét platinalemezt érő és három Grammy-jelölt “7 Years” című slágerüket mára világszerte több mint 3 milliárdszor streameltek. A debütalbumot teltházas koncertek követték szerte a világban, a kritikusok elismerően nyilatkoztak a bandáról, mások mellett a The New York Times, a Rolling Stone és a Billboard hasábjain. Felléptek a Grammy Awards és az MTV Video Music Awards díjátadóján is, ahol a “Legjobb új előadó” kategóriában is jelölték Lukas Grahamot. Lukas Graham legfrissebb albuma idén érkezik, amit itthon először a SZIN-en hallhatunk élőben.

TIMMY TRUMPET NAPJAINK EGYIK “LEGROBBANÉKONYABB” ELŐADÓJA NAPJAINK ZENEI SZCÉNÁJÁBAN

Timmy Trumpet bakancslistájáról a SZIN fellépés eddig még hiányzott, de jövőre ez is teljesül. Az ausztrál house DJ-producer, akinek egyik ismertetőjegye a live set közben gyakran előbukkanó trombitája, megunhatatlan a hazai közönség számára. A trombitazsonglőr az egyik “legrobbanékonyabb előadó” napjaink zenei szcénájában, hatalmas bulik jelzik útját. A végtelenül laza és barátságos srác – akit erős szál köt ma már Magyarországhoz – ezúttal a SZIN közönségét igyekszik meghódítani, bizonyára jó eredménnyel. 

Forrás: Szegedi Ifjúsági Napok

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb