Szegedi Arcok

Pajkos szegedi ifjúság: Árpa Attila hazaküldte a Nagy Ő-ből Beát, mert kiderült, hogy pornózott

Rengeteg fantasztikus színésznőt adott a nemzetnek a Napfény Városa, mint az Árpa Attila által headline-olt, kissé B-side benyomást keltő “Nagy Ő” című műsorból a napokban kiderült, állításunk nem csupán a klasszikus, színpadi változatra érvényes. A szívtipró (?) hazaküldte a show 31 éves, jelenleg sminkesként dolgozó szegedi szereplőjét, miután kiderült, hogy a lány korábban pornózott.

“Drámai fordulat A Nagy Ő-ben: azonnal hazazavarta Beát, akiről kiderült, a neten pornózott” – írta az abszolút breaking news kategóriájú hírt a Life.hu, amin úgy összetörtünk, mintha Gulyás Gergely jelentette volna be a benzinárstop azonnali és fél évre visszamenőleges feloldását a Kormányinfón.

A lap beszámolója szerint a jelenet valahogy így történt:

“Létezik-e olyan felvétel rólad, amikor férfival közösülsz és az megtalálható az interneten?” 

– tette fel a kérdést Árpa Attila, amire Bea – vagy művésznevén Marilyn La Rose – igennel válaszolt.

A portál szerint a lány titkon remélte, Attila megérti, de ő kifejtette, hogy ez nem fér bele számára. Az nem zavarta volna, ha a meztelenkedés filmben vagy színházban történik művészi kifejezőeszközként, az rendben lenne, de van egy határ. “Az én páromnak nem lehet ilyen múltja és foglalkozása, ez nálam sajnos teljesen kizárt” – jelentette ki. 

“Igaz szerelemmel szerettem volna, de ő Árpa Attila én meg csak egy lány vagyok, túl szép lett volna, hogy igaz legyen” – sírta el magát a szegedi versenyző.

Ha bírod a slasher horrort, a műsor vonatkozó részletét ITT tudod megnézni.

P.S.: a címünkben leírt “büszkeség” szót ironizálásból írtuk le.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb