Mindenmás

Nincs gáz, ha nincs gáz! Hirdeti a Cédrus Liget Lakópark nálunk is, amitől mi kíváncsiak lettünk: végigjárjuk a -1 szinttől a legtetejéig Szeged legújabb lakóparkját!

A Szeged365 -tel mindent bemutatunk Neked Szeged legújabb lakóparkjáról: bemegyünk a geotermikus gépházba, megmutatjuk hogyan néz ki Reykjavík után, Európa legnagyobb geotermikus fűtési rendszerének lakóparki mása, beszélgetünk Kóbor Balázzsal a geotermikus fűtés nemzetközileg elismert szegedi szakértőjével, sőt játékra is hívunk Titeket!

Ami a legfontosabb, hogy amire kíváncsiak vagytok, kérdezzétek meg bátran, mi pedig elmegyünk és jól meg is kérdezzük: amire nagyon kíváncsiak vagyunk az egyértelműen a lakások, a belső terek, a belső külön kialakított privát park, a gyönyörű kilátás. Természetesen a fenntartható fűtési technológia a geotermikus fűtés működésére is rákérdezünk a szakértőknél. A következő hetekben hozzuk mindig a legfrissebb videókat a helyszínről.

A Cédrus Liget Lakópark nagyon kedves volt hozzánk, ottjártunkkor felajánlottak két csomagot is: a Cédrus Liget Lakópark Nagy Csomagot érdemes megnyerned! Részletek a Szeged365 közösségi oldalán ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb