Mindenmás

Napi pakk: ködös reggel, majd felhős délután vár ránk Szegeden, ma van Advent második vasárnapja

Köddel indul a vasárnap reggel Szegeden, de a nap további részében sem látjuk sokat a napot, felhők borítják be az eget felettünk. A jó hír, hogy programokból nem lesz hiány: ma van Advent második vasárnapja, meggyújtják a második gyertyát a Dóm téri óriás koszorún, lesz jótékonysági edzés és folytatódik a labdarúgó – világbajnokság. Igyál egy jó erős feketét és kezdd a reggelt a Szeged365 híreivel, meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Borbála, Barbara, Móric, Mór, Péter, Ada, Adelina, Adelinda, Alinda, Boriska és Boróka nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 245 éve született Madame Recamier, akiről a “rekamié” ülőbútort elnevezték.
  • 73 éve megszületett Jeff Bridges amerikai színész (A nagy Lebowsky, Nyom nélkül).
  • 66 éve született Varga Miklós énekes.

KÖDÖS REGGEL, MAJD FELHŐS DÉLUTÁN VÁR RÁNK MA SZEGEDEN

Vasárnap párás, ködös reggelre számíthatunk Szegeden, majd napközben a felhőké lesz a főszerep. Az Időkép előrejelzése szerint városunkban hajnalban +3, délután 6-9 fok várható.

MA VAN ADVENT MÁSODIK VASÁRNAPJA: SZABÓ SÁNDOR ÉS JUHÁSZ ANDRÁS LELKIPÁSZTOR GYÚJTJÁK MEG A GYERTYÁT A DÓM TÉREN

Ma lobban fel a láng a Dóm téren felállított óriás adventi koszorú második gyertyáján. A délután 5 órakor kezdődő eseményen Szabó Sándor országgyűlési képviselő és Juhász András református lelkipásztor, a Csongrádi Református Egyházmegye Esperese gyújtja meg a gyertyát.

TOVÁBB ZAKATOL A SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK

Változatos adventi programokkal várják a kilátogatókat Szegeden, vagyis: még mindig dübörög a Szegedi Karácsonyi Hetek. Az események fő helyszíne idén is a Dóm tér, ahol a kézművesek és a kereskedők számtalan érdekességgel és karácsonyi ajándékötlettel, a vendéglátósok pedig forralt borokkal, kürtőskaláccsal és sok más finomsággal várják a látogatókat. Sőt, a Dóm téren az óriáskerék is üzemel.

MEGNYITJA KAPUIT A KERESZTPONT KÖZÖSSÉGI HÁZ

Ma megnyitja kapuit a Keresztpont Közösségi Ház, benne Közép-Európa első Fair Trade kávézójával, ebből az alkalomból december 4-én, vasárnap 10 órától nyílt napot tart a szervezet, tudatta velünk a Keresztpont Egyesület.

JÓTÉKONYSÁGI EDZÉS LESZ A SZEGEDI FIT WORLD FITNESZBEN

Jótékonysági edzést tartanak vasárnap a szegedi Fit World Fitneszben. A srácok a leukémiás kislány, Fanni családját támogatnák az eseménnyel. Mint kiderült, az edzést Juhász Anna vezeti majd, de a helyszínen lesz Szabó Gábor Natural testépítő, valamint Kádár Márkó Natural világbajnok is.

FOLYTATÓDIK A LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG

Természetesen ma sem maradunk izgalmas mérkőzések nélkül, hiszen folytatódik a labdarúgó-világbajnokság. A Bárkában és a Vár Sörözőben is készülnek, élőben közvetítik a meccseket. Ami a mérkőzéseket illeti, a következőképpen alakul a menet:

  • 16.00 – Franciaország-Lengyelország,
  • 20.00 – Anglia-Szenegál.
Fotó: rtl.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: discount tire near me
'Fel a tetejéhez' gomb