Mindenmás

Waterworld, szegedi módra: Hatodik emeleti lakásban volt csőtörés, elázott a fél lépcsőház

Sűrű hétvégét zártak a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kollégái, mint Molnár Krisztina tűzoltó főhadnagytól megtudtuk, karambolokhoz, szén-monoxid riasztáshoz és csőtöréshez is kivezényelték őket. Érkezik a hétvége krónikája, Szeged környékéről.

  • Két autó karambolozott pénteken Szatymaznál, az 5-ös úton. A műszaki mentést a szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók végezték el, senki sem sérült meg. 
  • Egy idős, beteg ember lakásába nem tudott bejutni a mentőszolgálat szombaton Szentesen. Az Apponyi térre riasztották a város hivatásos egységét. A tűzoltók kéziszerszámokkal feszítették fel a bejárati ajtót, majd a beteget átadták a mentők munkatársainak. 
  • Egy hatodik emeleti, lezárt lakásból folyt a víz, áztatta az alatta lévő lakásokat szombaton Szegeden. A szegedi hivatásos egység nyitotta fel a lezárt lakást, a sérült vízvezetéket pedig elzárták. 
  • Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy szegedi családi házban vasárnap. A város hivatásos tűzoltói is méréseket végeztek a ház helyiségeiben. A gázszolgáltató szakembereivel közösen vizsgálták át a tüzelő-és fűtőberendezéseket. A jelzőberendezésnek köszönhetően senki sem sérült meg. 
  • Nyolcan sérültek meg abban a balesetben, amely vasárnap történt Mórahalomnál. Egy személyautó borult fel az 55-ös úton. A műszaki mentést a szegedi hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók végezték el. 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb