Sport

Borítsuk kékbe az Arénát! Van 10 jegyünk a PICK vs Kielce háborúra, Szeged365 játék indul!

“Borítsuk kékbe az Arénát” – bíztat az OTP – PICK Szeged csapata, a srácok ugyanis egy epikusnak ígérkező meccset vívnak a Bajnokok Ligájában a Lomza Industria Kielce ellen. A szerda esti csatára van 10 db, párban megnyerhető Szeged365 jegyünk, a játék mellé pedig jövünk a Pickhandball villáminterjújával, melyet a kapitánnyal, Bánhidi Bencével készítettek.

A feladatod, ha nyernél:

  • irány a Szeged365 Facebook oldal,
  • tag-eld be, akit magaddal vinnél,
  • plusz írj kommentben minimum 3 PICK játékost!

A kapitánnyal a Pickhandball készített interjút, aki elmondta, óriási a drukk, komoly csapat, erős ellenfél vár a Kékekre.

ÓRIÁSI A DRUKK A CSAPATBAN

“Egyre nagyobb a drukk, nyilvánvalóan ez szerdára, a meccsnapra fokozódik a leginkább. Ez egy egészen más összecsapás, mint a többi. Az EHF a Hét meccsének választotta a találkozót, így kiemelt figyelmet kap. A Kielce bombaerős kerettel rendelkezik, minden poszton két klasszissal, de nem verhetetlen csapat. Mi úgy edzünk napok óta, hogy sikerüljön megszerezni a két pontot. Az elmúlt hetek győzelmeinek köszönhetően remek a hangulat a csapaton belül, sokat lendített rajtunk a Celje elleni két siker. Persze, a szlovén bajnok nem olyan erős, mint a szerdai ellenfelünk, de a mutatott játékra, a magabiztos győzelemre mindenképpen építhetünk” – magyarázta Bánhidi Bence.

A kapitány szerint egy ilyen meccsen pályára lépni mindig különleges érzés, a BL-hangulatát nem lehet semmivel sem összehasonlítani.

A PRECIZITÁS LESZ A MECCS KULCSA

Bence szerint a precizitás lesz a meccs kulcsa, minél kevesebbet szabad csak hibázni, nem adhatják oda könnyen a labdákat a Kielcének. “Hatalmas lesz az iram, a visszarendeződés is fontos lesz ezen a meccsen. Ha stabilan védekezünk, biztos vagyok benne, hogy lesz olyan kapusteljesítmény, amely segít nekünk. Okosan, higgadtan kell játszanunk, ez lesz a legfontosabb” – nyilatkozta.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb