Sport

Szombaton lesz az első plüssdobás az egyéves PICK Arénában, a kékek ismét megrendezik a jótékonysági akciójukat

Szombat 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK együttesét fogadja a szegedi kézilabda csapat a PICK Arénában. A meccs előtt pedig ismét lesz plüssdobás – hívták fel a figyelmet az eseményre honlapjukon a kékek.

Mint kiemelték, az egyéves PICK Arénában először lesz plüssdobás. Két év után ismét megrendezik azt a jótékonysági akciót, amelyet 2011-ben indítottak el. Magyarországon az OTP Bank-Pick Szeged volt az első sportcsapat – a világ számos pontján csinálnak ilyet–, amely megszervezte ezt az eseményt. A kézisek szerint a szurkolók nagyon szeretik, mindig sok-sok kabalát visznek magukkal, amit utána jótékonyságra ajánlanak fel, idén is a rászorulók kapják meg.

16:48-KOR REPÜLNEK MAJD A PLÜSSÖK

Idén a Magyar Református Szeretet Szolgálatnak és az Ágota Alapítványnak juttatják majd el a plüssöket. Arra kérnek mindenkit, hogy időben érkezzen szombaton a 17 órakor kezdődő meccsre, mert a bemutatás előtt, 16:48-kor repülnek majd a kabalák a pályára. A OTP Bank-Pick Szegednek a Csurgói KK elleni találkozója lesz az utolsó hazai meccse 2022-ben. Jubilálnak, hiszen a 25. találkozójukat vívják a PICK Arénában.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: this link
'Fel a tetejéhez' gomb