Sport

Véget ért a harmadik Szegedi Squash Liga: a fallabda magyar bajnoka, Krajcsák Márk is jön a díjátadóra

Befejeződött a harmadik Szegedi Squash Liga a MyDay-ben, az eredményhirdetésre és díjátadóra pedig szombaton kerül sor a Horgosi úti sportközpontban. Mint kiderült, nem egy sima eseményre készülnek: hazánk első számú fallabdázója, Krajcsák Márk jön a díjátadóra és még egy bemutatót is tartanai fog a legenda.

Több mint 30 amatőr és profi játékos versenyzett 10 héten át a harmadik Szegedi Squash Liga keretein belül a MyDay-ben, az eredményhirdetést és a díjátadót pedig szombaton 16.00-kor tartják meg. Az esemény nem egy sima díjátadó lesz, mint Kohlrusz Balázstól, a MyDay Sport- és Szabadidőközpont fallabda edzőjétől megtudtuk, Szegedre jön Krajcsák Márk, egykori profi squash játékos is, aki 2008 novemberében pályafutása csúcsán a világranglistán a 37. volt. Márk mindezek mellett 14-szeres magyar bajnok, és Európa-bajnoki ezüstérmes, aki egy bemutatót is tartani fog szombaton. Partnere Simon Dániel lesz, aki a felnőtt férfi hazai ranglistán a második helyen szerepel.

Mindezek mellett Kohlrusz Balázstól azt is megtudtuk, hogy az esemény részeként egy beszélgetést is terveznek Krajcsák Márkkal, akitől mind a játékosok, mind az érdeklődők értékes információkat és tapasztalatokat szerezhetnek. Kohlrusz Balázs azt is kiemelte, hogy egy jó hangulatú, közösségépítő eseményt hoznának ezzel létre Szegeden.

TENISZVERSENYT HIRDETTEK A MYDAY-BEN

A squash liga mellett természetesen a teniszezőket sem tették félre, ugyanis meghirdették a Csongrád-Csanád Megyei Felnőtt Férfi-Női Egyéni-Páros Bajnokságot. A fedett pályás versenyre pénteken délig lehet nevezni, majd maga a megmérettetés szombaton és vasárnap lesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb