Mindenmás

Napi pakk: kiadós eső érkezik Szegedre, 18 éves a TIK, indul az igazi John Malkovich menet!

Pörög a hét: átadtuk a Legszegedibb Szegedieknek járó díjakat, célegyenesbe ért a Budapesti körút felújításának harmadik üteme, betöltötte 18. évét az SZTE TIK, közben pedig már itt is a kedvenc napunk. Advent harmadik hétvégéje előtt még húzzuk meg egy kicsit a munkát, érkezik a Szeged365 napi pakk, szeretünk péntek!

NÉVNAPOSOK, JOHN MALKOCIVH-OK ÉS A TIK, AMELY MA LETT NAGYKORÚ

Boldog névnapot Nektek,

  • Natália,
  • Ábel,
  • Leona,
  • Georgina,
  • György,
  • Valéria,
  • Györgyi,
  • Péter,
  • és Filotea!

106 éve született Kirk Douglas, Golden Globe-díjas fehérorosz származású amerikai színész és producer (Spartacus, A végső visszaszámlálás), Michael Douglas apja. 88 éves lenne ma a kétszeres Jászai Mari-díjas, SZOT-, Kossuth-, Pro Arte Budapest díjas érdemes és kíváló művész Garas Dezső. 69 éves John Malkovich amerikai színész, rendező.

2004. december 9-én nyitotta meg kapuit a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ. Az eltelt 18 évben nagyszabású konferenciáknak, díjátadóknak, nagy érdeklődésre számot tartó könyvtári programoknak, egyetemi nyílt napoknak, állásbörzéknek, gólyabáloknak, előadásoknak szolgált otthonul a TIK, mely méltán híres környezetbarát törekvéseiről és jótékonysági rendezvényeiről is.

EGY GUMICSÓNAK JÓL FOG JÖNNI…

Ködösen indul a péntek Szegeden, majd a csapadéké lesz a főszerep. Egy mediterrán ciklon előoldalán meleg légtömeg áramlik térségünkbe élénk, olykor erős déli-délkeleti széllel, ami ismétlődő esőt, záport, de az esti órákban akár még zivatart is hozhat. A délutáni órákban 10-11 fokot mérhetünk majd Szegeden.

ÉRKEZIK A SZEGED365 AFTERMOVIE, ÁTADTUK A LEGSZEGEDIBB SZEGEDIEKNEK JÁRÓ DÍJAKAT

Szerda este a Hungi Vigadóban köszöntöttük a Boutique Optique bemutatja: Legszegedibb Szegediekcímű, szeptemberben indított Szeged365-ös közönségszavazás díjazottjait, a több, mint 480.000 voksot kapó közösségi projektben az SZTE Járványügyi Ellátó Központ igazgatóhelyettese, Dr. Letoha Annamária klinikai főorvos kapta a legtöbb szavazatot. A 7 kategória győztesei között a Nyers és a Belmondo szegedi frontembere, Czutor Zoltán, az Egyesült Államokból a Deák Ferenc Gimnáziumba érkezett Kyle Eckhart és az esemény előtt egy órával magyar bajnoki címet szerzett Pádár Nikolett is ott volt.

Az eseményről a mai napon többszáz fotóval és egy kiadós Szeged365 Aftermovie-val is jövünk, villámösszefoglalónkat pedig az alábbi cikkben találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb