Mindenmás

Valaha szebb napokat is látott Mercedes-Benz típusú veteránautót hagyott valaki a Back Bernát utcában Szegeden

Két napja írtunk egy elhagyatott Alfa Rómeóról, ami több hete parkol a Tisza-parton, ma pedig arra hívta fel Tomi olvasónk a szerkesztőségünk figyelmét, hogy egy erősen szétkapott, már-már az elenyészeté lett veterán autót hagyott valaki a Back Bernát utcában Szegeden.

Tomi szerint már egy napja áll az út szélén az otthagyott, valaha szebb napokat is látott Mercedes-Benz W120 típusú, egyedi építésű kombi a Back Bernát utcában. Mi arra tippelünk, hogy a kocsi a 60-as évekből származik, és egykor mentőautóként szolgálhatott. Mindenesetre kár, hogy az elenyészeté lett egy ilyen értéket képviselő verda…

Arról, hogy a rendőrök tudnak-e az elhagyatott autóról, illetve elszállíttatják-e azt, megkérdeztük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályát, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: A RENDŐRSÉG NEM KAPOTT BEJELENTÉST

Megkeresésünkre a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya azt nyilatkozta, hogy nem kaptak bejelentést a Back Bernát utcában álldogáló autóról.

MAGÁNYOSAN ÁLLDOGÁLÓ ALFA RÓMEÓ A TISZA-PARTON

Nem is olyan régen írtunk elsőként egy elhagyatott autóról a Tisza-parton. Akkor is már lepukkant állapotban volt az Alfa Rómeó, azóta pedig lefeszítették a szélvédőjének egyik sarkát, a vezető oldali ablakot betörték. Ha volt benne valami akkor tuti kipakolták. Közben a szélvédőjére került a Szeged Városi Közterület-felügyelet “mikulás – csomagja” is, valószínűleg hamarosan el is fogják szállítani. Mint kiderül, cikkünk megjelenése után jelentkezett a régi tulajdonos is, kommentben azt írta, hogy körülbelül 5 éve adta el egy fazonnak a teljesen jó állapotban lévő autót, és pár hete vette észre, hogy ott áll szegény. “Borzasztóan elszomorít, én nagyon szerettem ezt az autót” – tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb