KikapcsVideo365

Megvan már a karácsonyfád? Találtunk egy helyet Szegeden, ahol 0 Ft-ért házhoz viszik Neked, sőt, még ajándék csúcsdísszel is meglepnek!

10 nap múlva itt a karácsony, amely egyet jelent a “faragjuk be apukám a fát” című szlovák-izlandi koprodukciós sci-fi horror produkcióval. Ha eleged van a konyhai késsel befaragós rettenetből, plusz nem szeretnél vesződni a hazaszállítással, nomeg a tűlevél-apokalipszist követő fél napos autótakarítással sem, ez a Te cikked.

Sőt, a Te videód.

Mutatjuk a szegedi advent svájci bicskáját:

A helyszín a Makkosházi körút 11. alatt lévő Mesi Virágoskertje, akik legutóbb egy “csináld magad” adventi workshoppal lepték meg a szegedieket.

A téma ezúttal a fenyőfa, amelyből – mint Füredi László elmondta – csakis magyar termelőktől származót hajlandóak árulni, ezzel is támogatva a hazai erdőgazdálkodást.

  • Normand,
  • ezüst,
  • és lucfenyőből lehet választani,

ami pedig extra piros pont, hogy díjmentesen befaragják és ugyanígy, 0 Ft-ért házhoz is szállítják a család leendő karácsonyfáját. Mesi és Laci egy meglepetéssel is készült, bármilyen, bármekkora fát is választ az ember, a kertészetben óriási sikernek örvendő kézműves foglalkozás kelléktárából 1-1 csúcsdíszt is választhat hozzá, mindezt persze ajándékba.

Ha a talpad otthon felejtetted, kovácsoltvas termékekkel is várnak a Makkosházi körúton. Meg persze, ahogy megszokhattad, 0 Ft-os parkolással és óriási mosollyal.

Apropó, az idén még a Rádió 88 karácsonyfáját is Mesiék adták:

Mesi Virágoskertje

Szeged, Makkosházi krt. 11. 

Telefonszám (na mégegyszer):  +36 (30) 149 3225

Fontos: az ünnepi héten kibővített nyitva tartással, este 8-ig várnak!

Fotók: Mesi Virágoskertje

Videó: Magyar Andor, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb