Mindenmás

A két ünnep között fizetős lesz a parkolás Szegeden, mutatjuk, mikor nem

Közzétette a Szegedi Közlekedési Társaság, hogy mikor lesz díjmentes a parkolás az ünnepekkor Szegeden. A tájékoztatás szerint a parkolási rend így változik a városunkban decemberben:

  • a díjmentes időszak 2022.12.24-től 12.26-ig fog tartani,
  • viszont fizetős lesz a parkolás a két ünnep között 2022.12.27-től 12.30-ig,
  • valamint szintén jegyet kell majd váltani 2022.12.31-én (szombaton) 08:00-tól 12:00 óráig a Mars tér, a Boross József u., a Pulcz u., a Csemegi u., a Pozsonyi Ignác u. és a Cserzy Mihály utcák fizető övezethez tartozó területein.

JANUÁS ELSEJÉTŐL EMELKEDNEK A DÍJAK

“Szegeden a legdrágább a parkolás, az egész országban” – hangzott el a júliusi közgyűlés képviselői felszólalásaiban, azt megelőzően, hogy a díjak megemelését és a zónák kiterjesztését 18 igennel, 2 tartózkodással és 9 nemmel elfogadták volna a Széchenyi téren. A fenti kijelentést követően utánanéztünk, mennyi igazság van a fent idézett mondatban, a helyzet pedig az, hogy bár jelenleg még nincs így, hamarosan viszont tényleg Szeged lesz az ország legdrágább városa parkolás terén, holtversenyben Budapesttel. Mutatjuk a számokat, amelyek, mint Pelikán elvtárs óta tudjuk, makacs dolgok:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb