Közélet

Több mint 20 szirénázó autóból álló flotta suhant át a Brüsszeli körúton, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom (frissítve)

“Rendőri irányítás van a Római körút és a József Attila sugárút kereszteződésében, valamint a Csongrádi sugárúton is” – írta szerkesztőségünknek negyed három körül Andor nevű olvasónk, akitől videót is kaptunk arról, hogy nem sokkal később egy több mint 20 szolgálati autóból álló delegáció suhant át a Brüsszeli körúton.

@szeged365

Valami történik Szegeden: több mint 20 szirénázó autóból álló flotta suhant át a Brüsszeli körúton….

♬ original sound – Szeged365 – Szeged365

Andor olvasónk szerint az Anna kúton is találkozott velük. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy közlekedésrendészeti helyszínbiztosítás miatt volt forgalomirányítás a fent is említett szakaszon. Az, hogy milyen delegáció hajtott keresztül a városon egyelőre nem lehet tudni, viszont Novák Katalin egy elég sejtelmes Facebook posztot rakott ki azzal a szöveggel, hogy: “Reggeli sajtószemle, indulás a határhoz.”

FRISSÍTVE (15:13): NOVÁK KATALIN KELEBIÁRA MENT

Amikor a magyar-szerb határt védjük, Európát is védjük, közösen – jelentette ki Novák Katalin köztársasági elnök csütörtökön Kelebián a déli határzárnál, tehát biztos, hogy a köztársasági elnök suhant át nem is olyan rég Szegeden.

FRISSÍTVE (15:24): A STEFÁNIÁN TALÁLKOZTAK VELÜK

Nem csak az Anna kúton, hanem a Stefánián is találkoztak a delegációval csütörtökön délután…

@szeged365

Így cirkált a Stefánián rendőri felvezetéssel a köztársasági elnök, Novák Katalin…

♬ original sound – Szeged365 – Szeged365

…majd a Horváth Mihály utcában látták a köztársasági elnök konvoját.

Köszönjük a videót Rolandnak a fotót pedig Károlynak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb