Sport

Rövidpályás gyorskorcsolya vk: bronzérmes lett Jászapáti Petra 500 méteren Almatiban (frissítve)

Újabb szegedi siker a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának a kazahsztáni Almatiban zajló negyedik állomásán. Jászapáti Petra a harmadik helyen ért célba a női 500 méteres futamon, vasárnap.

Ahogy a HUNSKATE – Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Facebook oldalán írta, a női 500 méteres futam A-döntőjében esés miatt háromszor is rajthoz kellett állnia a hölgyeknek, a harmadik futam végén azonban bronzéremnek örülhetünk, hiszen Jászapáti Petra harmadik lett.

JÁSZAPÁTI PETRA SZOMBATON, 1500 MÉTEREN A NYOLCADIK LETT

A magyar vegyes váltó – Jászapáti Petra, Bácskai Sára Luca, Tiborcz Dániel, Nógrádi Péter összeállításban – és a szegedi Jászapáti Petra 1500 méteren egyaránt nyolcadik helyen végzett szombaton a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának Almatiban zajló negyedik állomásán.

FRISSÍTVE (12:55) BRONZÉRMES A NŐI VÁLTÓ IS, NEGYEDIK HELYEN VÉGZETT A FÉRFI VÁLTÓ

Bronzérmes a magyar női váltó Almatiban. Bácskai Sára, Kónya Zsófia, Somodi Maja, Sziliczei-Német Rebeka és Jászapáti Petra harmadik lett a Kazahsztánban rendezett Világkupán vasárnap, írta meg a szövetség közösségi oldalán.

Mint írták, a Nógrádi Bence, Talabos Attila, Tiborcz Dániel és Varnyú Alex összeállításban jégre lépő férfi váltó a negyedik helyen ért célba a kazahsztáni Világkupa negyedik fordulójának záró napján.

Forrás és fotók: HUNSKATE – Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb