Közélet

Jó hír: Szegeden ma igaz bezárt az uszoda, a Városi Sportcsarnok és a Somogyi könyvtár, de a Senior Center lemondott vezetőjének fia, ifj. Boros Gyula több, mint 339 millióból folytathatja a rendezvényeket

Jó sok rendezvénye lesz még Szegednek, hiszen nem kell ebből a tömérdek pénzből pl. a rendőrségi előadókra költeni, sőt a rendezvényeken használt berendezések közül is több a SASMOB milliárdos projektjéből lett vásárolva. Van feladat, mivel 338 rendezvényt kell megszerveznie a több száz millió forintból a Green Team Event and Marketing Kft-nek. Időközben a már negyedmilliárdos ifjabbik Boros Gyula apukája a Senior Center éléről lemondott, de Szeged város Idősügyi Tanácsának titkára maradt. Az ifjabbik Boros Gyula előző munkahelye a Szegedi Ifjúsági Ház írta ki egyébként a több, mint negyedmilliárdos közbeszerzést, amit meg is nyert: még van bőven rendezvény, amit teljesíteni kell.

Ügyesen csinálja a már negyed milliárdnál is több pénzzel rendelkező egykor Ifjúsági Ház vezetője, ifjabb Boros Gyula, mivel a SASMOB milliárdos projekteken beszerzésre kerülő bútorokat is használhatja rendezvényein: így nem kell ezekre sem költeni. Így akár az eredeti 338 rendezvénynél is többet tud ifj. Boros Gyula megszervezni.

Sajnos nem minden rendezvény sikeres, bár a közbeszerzésen nincs leírva mi történik, ha nem sikerül a minimum létszámot sem teljesítenie ifjabb Boros Gyulának. Itt írtunk arról, amikor sajnos kevesen mentek el a meghirdetett előadásra:

Azóta mi is figyeljük a rendezvényeket, reméljük így még többen el tudtok menni, még több szegedi részt tud venni a virágosztásokon, a bűnmegelőzési rendezvényeken, karácsonyi jótékonysági megmozdulásokon, ételkóstolókon, vagy éppen a szűréseken. Egyébként itt az első cikkünk, ekkor még id. Boros Gyula nem mondott le a Senior Center éléről:

ifj. Boros Gyula rendkívül szerencsés: közel 20 millió forintot nyert munkavállalók fizetésére, ráadásul vissza sem kell térítenie, így nem kerül pénzbe a kollégák fizetése sem. Legalábbis ezen is tud spórolni.

Itt van ahol elnyerte ezt a pénzt is:

A több, mint 339 millióból szervezett rendezvényekre gyártani is tud, mert nem csak ezt a hatalmas összeget nyerte el előző munkahelyétől, nem csak 5 főt tud EU-s pénzből alkalmazni, de Pusztamérgesen, ugyancsak hatalmas összeget nyert: további 50 milliót nyert arra, hogy napelemet építsen, szórólapok gyártására alkalmas gépeket szerezzen be, sőt még fűnyíró traktort is vásárolhat.

A legfontosabb tehát, ha már ennyi pénzt megmozgatott Szeged város 100%-os tulajdonában lévő Szegedi Ifjúsági Ház (SZEGEDI RENDEZVÉNY- 
ÉS MÉDIAKÖZPONT NONPROFIT KFT.), akkor a lehető legtöbb szegedi élvezze ezeket a rendezvényeket. Sajnos nem sok helyen láthatjuk reklámozva ezeket az összejöveteleket, az egyik Makkosháza Ízek rendezvényről írt cikkünk alá több szegedi is írta: nem tudott a rendezvényről. Így most megnéztük miket hirdetnek még a jövőben, nehogy lemaradjatok róla, sajnos az előzőeket nem mutatja az oldal, és idénre még csak egy rendezvényt láthatunk: KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb