Mindenmás

Nincs gáz, ha nincs gáz!- hirdeti a Cédrus Liget Lakópark. A geotermikus fűtés elképesztő biztonságot ad anyagilag is, de most még több komfortnövelő szolgáltatást tudunk Nektek bemutatni Szeged legújabb lakóparkjában!

A Szeged365 -tel mindent bemutatunk Neked Szeged legújabb lakóparkjáról: bementünk a geotermikus gépházba, megmutattuk hogyan néz ki Reykjavík után, Európa legnagyobb geotermikus fűtési rendszerének lakóparki mása, beszélgettünk Kóbor Balázzsal a geotermikus fűtés nemzetközileg elismert szegedi szakértőjével, sőt játékra is hívtunk Titeket! A kérdések pedig érkeznek Tőletek, ezeknek is utánajárunk folyamatosan!

Természetesen annyi, de annyi üzenet érkezett, hogy folyamatosan gyűjtjük az információkat a jövőben is, és mindennek utána is járunk. Az egyik kedvencetek Kóbor Balázs szegedi geológussal készített beszélgetésünk volt, ha még nem láttad itt tudod megnézni:

Természetesen a Cédrus Liget Lakópark környezete is nagyon fontos, ezért megnéztük milyen szolgáltatásokkal rendelkeznek:

  • Príma Cédrus Áruház: feltöltve minőségi termékekkel, elképesztően kedvező árukínálattal
  • Príma Cédrus napi menü ajánlatok, reggelivel és különböző desszertekkel, sós aprósütemények
  • Cédrus Prémium Fitness Szeged

Őszinték leszünk: ezekről szerintünk nem csak beszélni kell, gyorsan kimentünk és megnéztük a saját szemünkkel. Ha pedig már ott voltunk, akkor a kamerát sem hagytuk otthon, mutatjuk Neked is:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb