Mindenmás

Napi pakk: 11 fokot, napos délutánt és olcsóbb üzemanyagárakat hoz a péntek Szegedre

Páros lábbal rúgta ránk az ajtót a péntek, már csak a mai napot kell kibírni és indulhat a karácsonyi sürgés-forgás Szegeden. Az ünnepekre havat nem, de napos időt és tavaszt idéző 11 fokot is kapunk, valamint az üzemanyag is olcsóbb lesz egy picit mától. Főzd le a reggeli kávét, mi pedig szállítjuk a legfrissebb infókat, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Viktória, Ancilla, Niké, Viki, Zente és Zétény nevű Szeged365 olvasónknak! Pénteki születésnaposok:

  • 36 éve látta meg a napvilágot Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó,
  • 64 éve Dave Murray rockzenész, az Iron Maiden együttes tagja,
  • 51 éve pedig Corey Haim színész (Ezüst pisztolygolyók, A dupla nullás kölyök).

VISSZAKACSINT A TAVASZIAS IDŐJÁRÁS

Péntekre virradóan sokfelé alakulhat ki pára és köd, ami helyenként tartósan is megmaradhat. Napközben viszont már napos, csapadékmentes időre számíthatunk Szegeden. Folytatódik az enyhülés: hajnalban 2-4, napközben pedig akár 11 fokot is mérhetünk városunkban.

CSÖKKEN AZ ÜZEMANYAGOK ÁTLAGÁRA

A szerdai csökkenés után, pénteken a benzin literenként bruttó három forinttal kerül majd kevesebbe, és így már “csak” átlag 631 forint lesz a Holtankoljak adatai szerint. A gázolaj átlagára is csökkent majd, literenként öt forinttal lesz olcsóbb, vagyis 713 forintra módosul. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb