Mindenmás

Napi szürreál: reggel 8-kor lerobbant egy Merci a József Attila sugárúton, a sofőr lazán aláfeküdt, hogy megszerelje

Szürreális esetről kaptunk Szeged365 olvasói tudósítást péntek reggel, mint Mirandolína írta, 8 óra környékén a József Attila sugárút és a Retek utca sarkán, a lámpánál megadta magát egy autó, a sofőr pedig fogta magát és aláfeküdt, hogy megszerelje.

Mindezt…

  • a reggeli csúcsban, 8 előtt pár perccel,
  • egy forgalmas kereszteződésben,
  • a sűrű ködben hozta össze a szegedi X-Zibit.

“A sofőr az autó alatt fekszik, próbálja menteni a menthetőt” – írta olvasónk. Információink szerint nem lett baleset a dologból, a kocsi és a gazdája már nincs a helyszínen, valószínűleg sikerrel járt a random Pimp my Ride.

Szeged365 pro tipp, az ünnepi hétvégére: ne csináld utána, könnyen Darwin-díj lehet belőle. Tényleg ne. Köszi.

FRISSÍTVE: MEGADTA MAGÁT AZ ÜZEMANYAG CSŐ, A JÁRÓKELŐK SIETTEK A SOFŐR SEGÍTSÉGÉRE

Cikkünk megjelenését követően többen is ránk írtatok, mint kiderült, nem a sofőr, hanem egy segítőkész járókelő feküdt a kocsi alá. Az egyik kommentelőnk, Balázs azt írta, hogy azért volt szükség a hajmeresztő manőverre, mert megadta magát az üzemanyagcső és nem akarták, hogy a folyadék kiömöljön az úttestre.

“Elmentem érte, eltoltuk az autót ami alá egyébként azért feküdt, hogy ne folyjon szét az üzemanyag az úton mert a cső megadta magát. Egyébként szuper a cikk, köszönöm annak, aki segített aki pedig fotózott, annak kellemes ünnepeket kívánok”

– írta Balázs.

Hálás köszönet a fotót és a tudósítást, Mirandolína és Balázs!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb