Mindenmás

Csúnya baleset volt szenteste Újszegeden: két autó ütközött, az egyik kidöntötte a villanyoszlopot, valamint a köztéri tűzoltócsapot (videóval)

190 esetben riasztották a tűzoltókat szenteste, mint kiderült, Szegeden is történt egy nagyobb baleset, ahova ki kellett vonulniuk a katasztrófavédelem szakembereinek. László olvasónk arról számolt be, hogy december 24-én este Újszegeden, a Közép fasor és Jobb fasor kereszteződésénél, egy fiatalokkal teli autó sofőrje nem adta meg a jobbkéz szabály szerinti elsőbbséget, így egy másik autóval ütköztek.

László olvasónk azt írta szerkesztőségünknek, hogy a balesetező másik járműben egy idős házaspár utazott, az ütközéstől pedig az ellenkező irányba repülve a ház kerítésén történő landolás közben kidöntötték a villanyoszlopot, valamint a köztéri tűzoltócsapot. A helyszínre siettek a mentősök, illetve a rendőrség és a katasztrófavédelem szakemberei is. Reméljük, senki sem sérült meg a balesetben! A helyszínről videót is kaptunk, köszönjük szépen!

@szeged365

Csúnya baleset volt szenteste Újszegeden: két autó ütközött, kidöntötték a villanyoszlopot, valamint a köztéri tűzoltócsapot…

♬ original sound – Szeged365 – Szeged365

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

December 24-én egyébként összesen 190 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez, 129 esetben pedig tűzoltói beavatkozásra is szükség volt. Erről itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb