Mindenmás

Új év, új életmód? Segítünk! Bekukucskáltunk a Cédrus Prémium Fitness Szeged edzéseire!

Király Norbert nevét sokan ismerik Szegeden, évek óta elkötelezetten a szegediek egészségére figyel, több ezer szegedi változtatta meg már miatta életmódját! A Cédrus Prémium Fitness Szeged termeibe edzés közben kukucskáltunk be, és ha már ott voltunk, ki is próbáltunk mindent. Jöjjön exkluzív vlogunk első része.

Őszinték leszünk: már az elején éreztük, hogy ez nem egy olyan “gyúrós terem”, itt igazi közösség van: mosolyognak az emberek, figyelnek egymásra, és már a bejáratnál is úgy éreztük magunkat, mintha idetartoznánk: itt egy igazi barátságos közösség van.

Gurdon Hanna üzletvezető gyorsan a segítségünkre sietett, és azonnal elárulta: olyan START CSOMAGJAIK vannak, ami nem csak egyénre szabott, és nem csak az elindulásban segít, de a folytatásban is inspirál folyamatosan.

Király Norbert is kedves volt hozzánk, Szeged legújabb komplex és multifunkciós fitness termének tulajdonosa sokmindent elárult nekünk: milyen szolgáltatások vannak, miért fontos a szegediek egészsége, és hogy hány éve dolgozik a szegediek egészségéért. A Cédrus Prémium Fitness Szegednek négy fő helyszíne van, ahol elképesztően sok minden tudunk fejleszteni, ami az egészségünknek elengedhetetlen: van wellness részleg, játszóház, csoportos foglalkozásoknak terem, dolgoznak gyógytornászok, személyi edzők, szakképzett óvoda pedagógusok, de inbody testelemző gép is segít. Egy a cél. légy egészséges! A Cédrus Prémium Fitness Szeged olyan fitness terem ami igazán családbarát, szakképzett óvodapedagógusok vigyáznak a gyermekeinkre. Most ezt mutatjuk meg Nektek, ha mr ott voltunk, akkor a kameránk legyen a Ti szemetek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb