KikapcsVideo365

Szeged365 live: este újranyit a Városi Sportcsarnok, jön a ValMar x RGO dupla nagykoncert

Este 8-tól indul a tél legnagyobb nyári bulija, a helyszínről pedig élőben mutatjuk az előkészületeket Erdős László főszervezővel. Ha az utóbbi hetekben játszottál velünk, vagy csak szimplán most rohannál jegyért, ezt a cikket Neked írtuk, jövünk pár last minute információval az esti őrületről.

NYERTÉL? ÍGY TUDSZ BEJUTNI

Ha a backstage randi játékainkon olyan jegyet nyertél, amely a belépés mellett a fellépőkkel történő találkozásra is feljogosít, a dolgod mindössze ennyi:

  • a bejáratnál jelezd, hogy Szeged365 nyertes vagy, majd igazold magad személyi igazolvánnyal,
  • ezt követően pedig hívd kollégánkat az általunk üzenetben küldött számot, aki már repít is a backstage-be!

Az egyik fellépőt a Szeged365 olvasói fogják felkonferálni, a szerencsés nyertesünk Szabó Annamari lett, aki a két főhős közül Szikora Robit és az RGO-t választotta. Annamari színpadra pattanását élőben közvetítjük majd este.

KAPUNYITÁS ESTE 7-TŐL, SHOW START 8-TÓL

A kapukat este 7-től nyitják majd ki, a koncertek 8-tól indulnak. A warm up szettről két szegedi lemezlovas, Bigiboy és Nacsa Norbi gondoskodik, Dj Dominique pedig virtuálisan csatlakozik majd be a buliba. A ValMar 8-tól kezd, őket 9 után követi majd Szikora Robi és az RGO, mindkét fellépő élő zenekari kísérettel fog koncertezni.

A srácok a show előtt Trója pizzákkal tankolnak majd fel.

MÁR NYITVA VAN A JEGYPÉNZTÁR

A jegyeket az online felületeken is eléred, a sportcsarnok pénztára pedig 4-kor nyitott ki, ergo már a helyszínen is tudsz venni. Ha az online megoldást választottad, választod, nem kell a nyomtatással szenvedned, a bejáratnál a mobilodról is be tudják majd olvasni a jegyen lévő QR kódot.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb