Mindenmás

Újabb baleset az M5-ösön: két autó ütközött Lajosmizsénél (frissítve)

Két személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 60-as kilométerénél, Lajosmizse térségében, a főváros felé vezető oldalon, tudtuk meg az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságtól szombat délelőtt.

Mint írták, a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. A mentők is a helyszínen tartózkodnak.

NEM EZ VOLT MA AZ ELSŐ BALESET AZ M5-ÖSÖN

Baleset történt az M5-ösön Hernád és Pusztavacs között a Szegedről Budapest irányába vezető oldalon is szombat délelőtt.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333! 

FRISSÍTVE (12:25): EGY KAMION ÉS KÉT SZEMÉLYGÉPKOCSI ÜTKÖZÖTT LAJOSMIZSÉNÉL

Egy kamion és két személygépkocsi ütközött Lajosmizse térségében. A forgalom jelenleg csak a leálló sávon, lassan, rendőri irányítás mellett halad, tudatta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az M5-ös autópálya Budapest felé haladó oldalán, a 60-as kilométerénél 2023. január 7-én 10 óra 56 perc körül egy kamion és két személyautó ütközött. Elsődleges információk szerint a baleset során többen könnyebben sérültek. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrök lezárták a sztráda külső és belső sávját egyaránt, haladni csak a leálló sávon lehet. Lassú haladásra és torlódásra kell számítani.

FRISSÍTVE (13:30): 15 KM-ES A TORLÓDÁS A BALESET MIATT LAJOSMIZSÉNÉL

Az Útinform tájékoztatása szerint a torlódás körülbelül 15 kilométeres, ezért azt javasolták, hogy aki teheti, térjen le a pályáról az 5-ös főútra a 74-es kilométernél, majd a 44-es kilométernél, a Dabas-Albertirsa csomópontnál térjen vissza.

FRISSÍTVE (14:20) FÉLPÁLYÁN MEGINDULT A FORGALOM A HELYSZÍNEN

A Rutin rendőrségi útinformációs applikáció tájékoztatása szerint Lajosmizsénél félpályás útlezárás van jelenleg érvényben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb