Mindenmás

Halálos baleset történt Szegednél, kamion gázolt el egy gyalogost

Halálos közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben az 50517-es úton, az M5-ös autópályát az M43-as autópályával összekötő útszakaszon, Szeged közelében – írta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A rendelkezésre álló adatok alapján kamion gázolt gyalogost, aki a helyszínen meghalt.

A baleset 2023. január 9-én valamivel 3 óra után történt az M5-ös autópályát az M43-as autópályával összekötő 50517-es út 350-es méterszelvényénél Budapest irányába, Szeged közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kamion egy személyt elütött, aki a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán félpályás útlezárás van.

MÁSFÉL ÓRÁVAL ELŐTTE EGY MÁSIK HALÁLOS BALESET IS TÖRTÉNT

Másfél órával korábban egy másik halálos baleset is történt, mint hétfő reggel megírtuk, lesodródott az útról, majd felborult egy migránsokat szállító személyautó hétfőre virradó éjszaka, amelyet az M5-ös autópálya Szegedről Budapest felé tartó oldalán akartak igazoltatni a rendőrök. A hatóságok elől menekülő autó az 5402-es úton sodródott ki a kanyarban, a sofőr meghalt és többen megsérültek.

A Szeged365 közlekedési infók támogatója az Attrect Clean, Szeged újgenerációs takarítócége.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb